Negyedik gyermekével volt várandós az a 24 éves nő, akit élettársa halálra vert Dombrádon. Az egyik gyermekét édesanyja neveli, a másik kettőt pedig a rossz életkörülmények miatt haza sem engedték a kórházból.

Megöltek egy 24 éves dombrádi nőt, D. Nórát, akinek holttestére a rokonai találtak rá. A fiatal nő lemeztelenítve feküdt a családi ház udvarán holtan. A nő párját nem sokkal később körözni kezdték a zsaruk. A LikeNews.hu előző cikkeit a brutális gyilkosságról ide kattintva tudod elérni.

A történtekkel kapcsolatban megszólalt a feltételezett gyilkos, L. Csaba édesanyja is.

„Egyet biztosan tudok! A fiam nem akarta megölni a szerelmét! A múlt héten egy idegen férfival kapta rajta, hát persze, hogy Csabi megroppant! Alig bírtam megvigasztalni” – mondta Katalin.

A férfit azóta elfogták. A férfi az egyik rokonánál bújt el Dombrádon, ott kapták el. Elfogása és előállítása után halált okozó testi sértés gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. Csaba beismerte tettét, amelyet elmondása szerint féltékenységből követett el. A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A Borsnak megszólalt a brutálisan meggyilkolt nő édesanyja, Évi, akinek jelenleg unokáját, a hároméves Mirát kell nevelnie. Mint mondta, Nóra ezt a gyermeket hagyta hátra neki, illetve azt is elárulta, hogy a kislány nem tudja, ki szülte, mivel a nagymamáját hiszi az anyjának.

„A kezdetektől én nevelem ezt a csöppséget. A másik két gyerekét is elvették tőle, őket már a kórházból sem vihette haza, mert a házukban nem voltak megfelelő körülmények” – mesélte Évi. Az asszony arról is beszélt, hogy nem örültek, amikor Csaba belépett Nóra életébe, mivel nagyon rossz hatással volt rá, még rendőrségi ügyekbe is belekeveredett.

Nóra testvére, Dóri arról is beszámolt, hogy megmondták Nórának, ne vigye oda azt a férfit, mivel agresszív és tiszteletlen. Mint mondta, még könyörögtek is neki, hogy hagyja ott és költözzön haza, de nem tette.

„Rendszeresen verte! Volt, hogy Nóri kék-zöld foltokkal menekült haza, de az is megesett, hogy Csaba eltörte a kezét és a lábát” – mondta a meggyilkolt nő testvére.

A gyászoló édesanya elmondta, Nóra még az iratait is otthagyta, amikor visszament Csabához, ebből arra következtet, hogy valaki erőszakkal cipelhette el.

Kiemelt kép: a gyilkosság helyszíne – Forrás: police.hu