Megölte édesapját egy 15 éves fiú Bács-Kiskun megyében, mert apja nem akart több sört adni neki. A fiú édesanyja végignézte a gyilkosságot.

Nem akart a férfi több sört adni 15 éves fiának, mire a fiú, úgy bedühödött, hogy késsel halálra szúrta édesapját. Az eset Bács-Kiskun megyei Orgoványon történt.

 A gyilkosságot a fiú édesanyja végignézte, a Blikknek beszélt a szörnyűségről.

„Tíz órát keményen dolgoztunk a férjemmel a földeken pénteken, aztán amikor nagyon fáradtan hazaértünk, a fiam, Zoli már a házunkban ücsörgött és italt követelt. Ő nem lakik velünk, mert ahogy a többi gyerekünk ő is nevelőszülőknél van. Sajnos azonban állandóan elszökik onnan, így került hozzánk akkor este is. Az apja adott is neki három sört, de amikor már a negyediket követelte, mondta neki, hogy elég volt” – mondta az asszony.

„Erre bevadult, betett valami őrült zenét, majd se szó, se beszéd fogta a kést és az apjára támadt. Szúrta mindenhol, ahol csak érte, látszott, hogy teljesen elborult az agya. A szemem láttára szúrta szíven a tinifiam az apját.” – idézte fel az asszony a borzalmas estét.

„Ömlött a vér, én meg csak zokogtam, tenni semmit sem tudtam, mert annyira gyorsan történt minden. Amikor Csaba már nem mozdult, a fiam elővette a telefonját és hívta a rendőrséget. Egyetlen percig sem tagadta, hogy mit tett, gyakorlatilag feladta magát. Lelkileg szörnyű állapotban vagyok, elvesztettem életem szerelmét. Zolit látni sem akarom, remélem, soha többé nem hallok róla” – sírta el magát Olga, akinek összesen 11 gyermeke van, de egy sem él vele.

A Blikk úgy tudja: Olga és Csaba két éve érkezett Romániából Orgoványra. Beköltöztek egy romos épületbe a gyerekeikkel együtt. A gyerekeket elvették tőlük, mert állandóan részeg volt Olga és Csaba is. Sokszor már reggel dülöngéltek az utcán. Többen is próbáltak segíteni nekik, munkát adtak a párnak.

Időszakonként jól dolgoztak, és a gyerekeket is meglátogatták a nevelőszülőknél, de sajnos ezek az időszakok egyre ritkábbak voltak.

„Zoli is nevelőintézetbe volt, majd nevelőszülőkhöz került, de állandóan hazaszökött. Iskolába egyáltalán nem járt, egész nap csavargott és piált” – mondta egy helybeli férfi.

A gyászoló nő nem akar többé visszamenni a házba, ahol párjával élt, jelenleg az egyik fiánál húzza meg magát.Tizenöt évet is kaphat tettéért. Az gyilkos fiú elfogásáról a rendőrség videóját itt tudod megnézni.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság az őrizetbe vett fiú ellen emberölés miatt büntetőeljárást indított, és kezdeményezte letartóztatását. Abban az esetben ha a bíróság bűnösnek találja, maximum 15 éves börtönbüntetésre számíthat.

Kiemelt kép: a gyanúsított elfogása – Forrás: YouTube.com