Gesztesi Károly halála óta családja teljesen elhatárolódik Galambos Lajostól, pedig a két művészt több évtizedes barátság kötötte össze.

Ma lenne 57 éves Gesztesi Károly, aki jidén januárban, szívrohamban hunyt el.  A LikeNes.hu a művész halálának körülményeiről szóló cikkeit ide kattintva érheted el.

Lagzi Lajcsi és Gesztesi Károly több évtizedik jó barátságot ápoltak. Lajcsi jó kapcsolatot ápolt a családtagokkal is.  A legifjabb Gesztesi fiú, Márkó zenei karrierjének beindításában is segített, nemrégen pedig valóságos pótapaként emlegették ôt a TV2 egyik műsorában, most mégis elzárkóznak tőle. Holott a trombitás épp a színész nevével fémjelzett emlékdíj létrehozásán munkálkodik.

„Próbáltam tartani Karcsi családjával a kapcsolatot, de úgy látszik, hogy ez nem működik, nem tudom miért” – mondta Lajcsi a Borsnak.

A trombitás arról beszélt, hogy a Gesztesi család tagjai megváltoztatták telefonszámaikat, így el sem tudja őket érni.

„Nagyon fontosak voltak neki a születésnapok. Emlékszem, mindig ő volt az első, aki engem is felköszöntött. Éjfél után egy perccel már csörgött is a telefonom, ezt a szokását pedig én is átvettem. Most azonban hiába hívnám…” – mondta szomorúan Lajcsi.

Kiemelt kép: Gesztesi Károly és Lagzi Lajcsi – Forrás: TV2