Másfél évvel a történtek után sem tudja elfelejteni a magyar szépségkirálynő azt a szörnyűséget, amelyet át kellett élnie egy miskolci szórakozóhelyen. Vélhetően drogot kevertek az italába, majd megerőszakolta egy ismeretlen férfi, akit a rendőrség jelenleg is keres.

Egy szórakozóhelyen erőszakolták meg

Vascsák Kittit, a magyar szépségkirálynőt másfél évvel ezelőtt érte trauma akkor, amikor egy miskolci szórakozóhelyen vélhetően drogot csempésztek az italába és meg is erőszakolták. A szörnyű eset a mai napig mély nyomot hagyott benne.

A lába is vérzett

Kitti önkívületi állapotban, szétszaggatott harisnyával és vérző lábbal tért haza tavaly áprilisban. A rendőrség nyomozást is indított az ügy kapcsán, de azt bűncselekmény hiányában le is zárták.

Újraindult a nyomozás

Idén októberben azonban az ügyészség hatályon kívül helyezte a megszüntetést, a nyomozás újraindult.

Ma sem tud aludni

A fiatal lányt annyira megviselték a történtek, hogy a mai napig alig bír aludni és pszichológushoz is kell járnia. Az RTL Híradóban mesélt arról, hogy mindössze 2-3 órát tud aludni naponta, és az eset utáni atrocitások is nagyon rosszul érintették. “Nem emlékszek rá, de valahogy elraktározódott” – mondta a fiatal lány.

Zsarolni kezdték

Kittit pár nappal később ismerősei kezdték el zaklatni, azt állították, hogy olyan fotók vannak náluk, amik a szórakozóhelyen készültek róla akkor, amikor nem volt magánál. Sőt, egyszer még telefonon is felhívták: azzal zsarolták, hogyha nem fizet, akkor felkerülnek azok a képek az internetre is.

A vécében fotózták le meztelenül

“Azt mondta, hogy én ott voltam a vécében, hogy nem tudtam magamról és levetkőztetve, meg hogy ott volt valami férfi, viszont nem látszik, csak hogy tetoválás van az egész kezén” – nyilatkozta Kitti.

Fantomkép készült a tettesről

Azóta már egy fantomkép is elkészült az erőszakolóról, keresi a rendőrség a 20 év körüli férfit, és 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki bármiféle hasznos információval tud szolgálni – írja a Kékvillogó.

A fotót itt láthatod, őt keresi a rendőrség

Kiemelt kép: Vascsák Kitti – Forrás: RTL klub