Sok rajongó azt hitte, hogy Rácz Jenő és szerelme Gyuricza Dóra titokban összeházasodtak, ugyanis észrevették, hogy Jenő is gyűrűt hord, ám kiderült, hogy egyelőre nem erről van szó.

Ajándékba kapta

Kiderült, hogy Dóri ajándékba vette Jenőnek a gyűrűt a születésnapjára.

„A gyűrűt a születésnapomra kaptam Dóritól. A torta mellett volt egy kis doboz, és amikor bontottam ki, még nem is sejtettem, hogy mi lehet benne, de nagyon örültem, amikor megláttam” – mondta Jenő a Blikknek.

Még nem volt esküvő

Jenő elárulta, hogy a lagzira még nem került sor, sőt arról is mesélt, hogy párja Brazíliában született és sokáig ott is élt.

„Még nem volt meg az esküvő. Sok kultúrában, például Brazíliában is szokás, hogy nemcsak a nő, hanem a férfi is hordja a gyűrűt az eljegyzés alatt. Dóri ott született, sokáig ott is lakott, ráadásul a családjának majdnem a fele még a mai napig ott él. Így szerette volna tartani a kinti hagyományt. Szívesen hordom az ékszert, mindig elönti a szívemet a szeretet, amikor ránézek, ráadásul tökéletes a mérete is, a párom elsőre eltalálta” – mondta sztárséf.

Nem szeretnének nyilvános esküvőt

Jenő és Dóri az idei Nyerő Páros győzteseiként is bizonyították, hogy mennyire jó párost alkotnak, de a lagzit szeretnének maguknak megtartani és nem nagydobra verni.

” A jövő évre tervezzük, és az már szinte biztos, hogy szűk körben kötjük össze az életünket, még nem tudjuk, hogy tartunk-e utána egy nagyobb lagzit. Szeretnénk, ha mi magunk tudnánk megélni ezt a szép pillanatot, bár tudjuk, hogy a mai világban nem sokáig lehet titkolózni, pedig jó lenne a legnagyobb titokban megházasodni. Nem akarunk senki másnak megfelelni, csak magunknak, és azt sem akarjuk, hogy több millió forintot ráköltünk a lagzira, hogy a vendégeket lenyűgözzük, utána pedig panaszkodjanak, ha nem elég hideg a pezsgő, vagy bármi” – magyarázta Jenő a Blikknek.

Az eljegyzésről készült fotók

Nagy Ervin és Borbély Alexandra is esküvőt terveznek

A színészpáros négy éve alkot egy párt.

Az eljegyzés is megvolt

2019 novemberében Ervin eljegyezte Alexandrát, ám az esküvőre még várniuk kell.

Elhalasztották a júliusi lagzit

A Tanár sztárja és a színésznő idén júliusban szeretett volna egybekelni, de az esküvőt a koronavírus-járvány miatt elhalasztották.

” Úgy volt, hogy lesz, júliusban tartottuk volna, de a vírus miatt eltöröltük. Annyira féltjük Alexandra szüleit, hogy nem mertünk kockáztatni” – mondta Ervin.

Kiemelt kép: Rácz Jenő és Gyuricza Dóra RTL Klub