Visszaveszi a megunt bútorokat az IKEA. Az új szolgáltatás már tavasztól elérhető lesz Magyarországon, illetve négy vidéki városban is át lehet majd venni a megrendelt termékeket.

A svéd lakberendezési áruház korábbi vásárlóitól pár hónapon belül visszavásárolja azokat az IKEA-bútorokat, amelyekre a lakosságnak már nincs szüksége. Ezeket a bútorokat garanciával, a visszavásárlási áron értékesíti újra a leértékelt áru részlegén.

Az cég azt tervezi, hogy 2020 végéig az Örs vezért téri áruházukban önkiszolgáló csomagátvételi pontot hoz létre. Hat különböző méretű tárolószekrény közül lehet majd választani, a vásárlók tehát kisméretű termékeket és nagyobb megrendeléseket is kérhetnek majd ide.

Így a hét bármely napján, a nap bármely órájában elvihetik innen a megrendelt termékeket, nem kell bemenniük az áruház területére, és nem kell várakozási idővel sem számolniuk a csomagátvételi pultnál.

Újdonság, hogy idén négy vidéki nagyvárosban is elérhetőek lesznek az IKEA termékek. Átvételi pontok nyílnak Pécsen, Veszprémben, Kecskeméten és Debrecenben.

Kiemelt kép: IKEA áruház