Nem elérhetőek a nyugdíjak a Takarékbankban. A pénzintézet technikai hibáról beszél.

FRISSÍTÉS: Rövid idő alatt megoldották a technikai problémát a Takarékbank Zrt. szakemberei, így a hitelintézet érintett ügyfeleinek számláján jóváírták a nyugdíj összegét. A bank hosszabbított nyitvatartással, 16 óráig áll ügyfelei rendelkezdésére valamennyi fiókjában, és bankkártyáról, ATM-ekből is elérhető az összeg. Az esetleges kellemetlenségért a bank elnézést kér!

ELŐZMÉNY:

Technikai problémák miatt gond van a 2020. július 10-én esedékes nyugdíjak jóváírásával a Takarékbankban. A problémát a 24.hu egyik olvasója  , az ő számláján egyáltalán nem jelent meg az esedékes nyugdíj összege.

A bank honlapja szerint a pénz megérkezett hozzájuk, azonban a számlákon történő jóváírások technikai okok miatt elhúzódhatnak.

Hozzáteszik: szükség esetén a mai napon bankfiókjaik hosszított nyitvatartással állnak ügyfeleik rendelkezésére.

Bár a jelenlegi helyzetben nem biztos, hogy az időseknek a bankfiókokban történő személyes megjelenés a legbiztonságosabb megoldás.

Tavaly is gond volt a bankkal

Tavaly novemberben is gondban voltak a Takarékbank ügyfelei, volt olyan ügyfelük, aki napokig nem fért hozzá számlájához. Erről a LikeNews.hu ebben a cikkében írt.

Kiemelt kép: illusztráció