Nem vállal többé közös fellépést a Jolly és Suzy. A válófélben lévő házaspár úgy látja, már nem csak a magánéletben, a színpadon sincs már közös jövőjük. Jollyra azóta rátalált a szerelem.

A hazai mulatószene talán legnépszerűbb házaspárjának kapcsolata az elmúlt hónapokban omlott össze, de korábban lekötött fellépéseiket becsülettel letudták. Az énekes fél éve költözött el családjától, mert egy ideje úgy érezte, annyira megromlott a házastársi kapcsolata Suzyval, hogy kilátástalan azt helyrehozni. Kis idő múlva az új szerelem is rátalált, a legnagyobb boldogságban él 21 éves kedvesével.

Ugyan az előre lekötött közös fellépéseket még teljesíti válófélben lévő feleségével,  de belátta, 9 év után a színpadon sincs már közös jövőjük. 

 „Egy művész az érzelmeiből és más emberek érzéseiből kap ihletet. Nem értem ugyan, de érzem, a közönség is két pártra szakadt a szakításunk után. Van, aki a pártomat fogja, támogat, hogy legyek boldog Barbarával, mások a szememre hányják, hogy otthagytam a családomat. Egy a lényeg, együtt már nem vagyunk hitelesek a színpadon” – mondta a Blikknek Jolly

A Románcok zenekarral ismertté váló Jolly úgy érzi, sokat tett Suzy sikereiért, aki háttértáncosból lett a felesége és a duettpartnere. Jolly ezentúl szólóénekesként folytatja.

Új szerelem

Közben pedig új kedvesével építi újra az életét. Barbara modell, az önkormányzati választásokon pedig a főváros XI. kerületében lett nemzetiségi képviselő. Édesanyja ukrán, ezért  fontosnak tartja, hogy Magyarországon is ápolj az az ukrán kulturális hagyományokat.

Nekik sem ment

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán az ország egyik legnépszerűbb duettpársa volt. 2009-es válásuk után ők sem léptek többé együtt.

Úgy, ahogyan Polyák Lilla és Homonnay Zsolt is nemcsak a magánéletben, hanem a színpadon is szakítottak.

Kiemelt kép: tv2