Az utóbbi időben nem sokat változott Sas József állapota, a népszerű kabaré sztár így hiába szeretett volna elmenni kollégái előadására, nem teheti meg.

Sas József tavaly januárban kapott agyvérzést, rehabilitációja pedig azóta is tart. Tavaly év végén már jó híreket lehetett hallani a humorista felépülésével kapcsolatban. Ápolója segítségével már a tolószéket is el tudta hagyni néhány lépés erejéig, beszéde is a régi lett és már az újabb poénokat tervezte.

Sas József betegségről a LikeNews.hu cikkeit itt tudod elérni.

Azonban gyógyulását a vírusos és változékony idő alaposan megnehezíti. Jelenlegi állapotáról Sas József felesége beszélt a Borsnak. Zsuzsa asszony azt mondja, a 81 éves humorista egy pillanatra sem adja fel a küzdelmet.

„A férjem állapota stabil, további javulás egyelőre nincs. Ez a változékony és vírusokkal teli időjárás komolyan megviseli mindenki szervezetét, pláne az olyan idős, beteg emberekét, mint ő. A mozgással kapcsolatban sajnos nem tudok új hírekkel szolgálni, de rendíthetetlenül hisz benne, hogy kellő akarattal abban is lesz fejlődés” – árulta el Sas József felesége,

Zsuzsa asszony arról is beszélt, hogy férje nagyon drukkol kollégáinak a február 15-i kabaré előadásukhoz, ami a Fészek Klubban lesz. Az eseményen személyesen is jelen szeretett volna lenni azonban ezt az egészségügyi állapota ezt nem engedi meg.

Kiemelt kép: Sas József – Forrás: youtube