Kétségbeesetten, minden követ megmozgatva keresi édesanyja a 24 éves Kiss Marianna Évát. A fiatal nő karcagi otthonából tűnt el karácsony előtt néhány nappal. Azóta életjelet nem adott magáról, egy 3 és egy 7 éves kisfiú várja haza édesanyját.

Eltűnt lányát keresi édesanyja

Se éjjele, se nappala Lázok Évának, mióta karácsony előtt pár nappal minden előzmény nélkül nyoma veszett szeretett lányának. Kiss Marianna Évát az élettársa látta utoljára, akivel éppen előtte szakítottak véglegesen. A fiatal nő karcagi házából indult el.

Szakított párjával

„A lányom eltűnése előtt másfél héttel költözött vissza a párja a szüleihez, miután szakítottak. Öt éve voltak együtt, 3 esztendeje egy közös gyerekük is született. Korábban albérletben éltek Felsőlajoson, nagyjából 10 hónapja költöztek haza hozzám Karcagra” – írta kétségbeesve a Kekvillogo.hu-nak Marianna édesanyja.

Nem érezte jól magát a kapcsolatban

Lázok Éva azt állítja, Marianna kiábrándult a kapcsolatból, már akkor sem voltak túl jól, amikor hozzá költöztek, de még adtak maguknak egy esélyt. Az eltűnt nőnek a korábbi kapcsolatából is született egy kisfia.

A volt párja váratlanul érkezett

„Amikor Attila elköltözött, azt kérte, hogy egy rövid ideig hadd vigye magával a kis Vendelt is, mondván, egyedül nem bírná elviselni mindkettejük hiányát. Úgy volt, hogy az eltűnés előtti hétvégén jön át a kicsivel, de ő váratlanul 22-én érkezett. Én akkor éppen dolgozni voltam. Az elmondása szerint ő ébresztette a lányomat, aztán kávéztak, beszélgettek, majd Marcsi megfürdött és elment. Amikor Attila azt kérdezte, hogy hova megy, állítólag azt a választ kapta, hogy nincs hozzá köze” – mondta az eltűnt nő édesanyja.

Mariannát már nem tudta elérni az édesanyja

A férfi a házban maradt a két gyerekkel, aztán egyszer csak megérkezett Marianna testvére, aki egyből felhívta az édesanyját azzal, hogy mi történt. Éva azonnal próbálta hívni Mariannát, de akkor már nem lehetett elérni.

A kisfiú mesét nézett a másik szobában

„Nem gondoltam, hogy baj lehet, azt hittem, hogy csak elment vásárolni karácsonyra. Már biztosan tudom, hogy nem oda ment. Azóta két hét telt el, de semmit nem hallottunk felőle. A rendőrségen december 24-én tettem bejelentést. A kisebbik gyermek azóta is az apjánál van. A nagyobbiktól kérdeztem, hogy látott vagy hallott-e valamit, de azt mondta, hogy az egyik szobában mesét nézett, így nem tud semmiről”– mondta Lázok Éva.

Nem egyszerű eltűnésről lehet szó

A kétségbeesett asszony a Kekvillogo.hu-nak azt írta, hogy kérte a rendőrséget, hogy lehetséges bűncselekmény áldozataként keressék lányát, de a rendőrség eltűnt személyként körözi.

Kérte, hogy hallgassák ki

„Hiába kértem hogy mérjék be a telefonját, törjék fel a Facebookját, nézzék meg használta-e a bankkártyaját vagy a térfigyelőket nézzék meg de még csak annyit sem tettek meg, hogy a volt vejemet aki utoljára látta a lányomat és az ő elmondása alapján írom hogyan tűnt el… ki sem hallgatták!” – írta az aggódó édesanya.

Az édesanya segélykiáltása

„Nincs arra utaló jel, hogy el akarta volna hagyni a családját.. 2 kicsi gyermeke van egy 3, és egy 7 éves kisfiú. Kérem segítsenek!”

Személyleírása

Kiss Marianna Éva körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű, haja világos barna vállig érő egyenes. Derekán nonfiguratív tetoválás középen virággal, bal lábán a boka felett oldalt szintén nonfiguratív tetoválása van. Eltűnésekor barna nadrágot, bézs csizmát, virágos inget, barna dzsekit, aranyszínű kézi táskát viselt.

Kiemelt kép: Kiss Marianna Éva, a keresett személy – Forrás: Facebook