Megtalálták annak a 24 éves nőnek a ruháit, aki karácsony előtt két nappal tűnt el nyomtalanul Karcagról. A kétgyermekes édesanya volt párja azt állítja, míg ő a gyerekekkel volt otthon, Marianna felöltözött és elment. A férfit őrizetbe vették a rendőrök.

Eltűnt Kiss Marianna Éva

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is beszámolt, karácsony előtt két nappal tűnt el Kiss Marianna Éva Karcagról. A kétgyermekes anyát utoljára volt párja látta, aki váratlanul látogatta meg a családot.

Kávéztak, majd elment otthonról a nő

A férfi azt mondta a családnak, hogy Mariannal kávéztak, majd a nő felöltözött és elment. Ő akkor éppen a gyerekekkel volt. Azóta a nő nem adott életjelet magáról.

Semmi jel nem utalt az eltűnési szándékra

A 24 éves nőt 16 napja keresi kétségbeesetten édesanyja. A Kékvillogo.hu-nak azt mondta, hogy semmi jel nem utalt arra, hogy lánya el akarna tűnni. Egy 3 és egy 7 éves gyermeke van, akiket becsülettel nevelt azután is, hogy szakított párjával.

Fényképeken mutatták meg lánya ruháit

 „Kedden reggel voltam bent a rendőrségen két órát, ahol női ruhadarabokról mutattak nekem fényképeket. Azonnal felismertem őket, a lányom ruhái voltak azok. Nem tudom, hogy hol találhatták őket, de az megnyugtatott, hogy tiszták voltak és vérnyom sem volt rajtuk. Az eltűnésekor állítólag ezt a nadrágot, kabátot, inget és egy kis táskát viselte, amit nekem is megmutattak” – mondta Marianna édesanyja a Borsnak.

Marianna párjáról kérdezték

„Emellett Attiláról, a lányom volt párjáról faggattak, hogy mit gondolok róla, milyen volt a kapcsolatuk Marcsival. Azt is kérdezték, hogy a lányomnak volt-e másik kapcsolata, de én erről nem tudtam mondani semmit”  – mondta Lázok Éva, az eltűnt nő édesanyja.

A 7 éves gyereket is kihallgatták

Lázok Éva arról is beszélt, hogy a lánya hétéves fiát is be kellett vinnie a rendőrségre, ahol a nyomozók őt is kihallgatták, de érdemi információval ő sem tudott szolgálni. Mariann ruháit éppen Felsőlajos környékén találhatták meg a rendőrök. Ez azért érdekes, mert B. Attila is ott él.

Rejtélyes baleset

A nő volt párját akivel a nő az eltűnése előtt szakított,  hétfőn délután kihallgatták a rendőrségen. Kedden reggel ismét jelenése lett volna a kapitányságon, de útközben váratlanul súlyos baleset érte. Fehér kocsijával Lajosmizse felől haladt, amikor egy közvilágítási betonoszlopnak ütközött Kecskemét határában.

A tűzoltók vágták ki az autóból

„A tűzoltóknak kellett kivágniuk a roncsból, aztán kórházba szállították. Megfordult a fejemben, hogy öngyilkossági szándékkal, szándékosan okozta a balesetet. Egy ideig nem volt kihallgatható állapotban, de délutánra már tudtak vele beszélni a rendőrségen. Úgy tudom, hogy bent is tartották, de tagadta, hogy köze lenne a lányom eltűnéséhez – magyarázta Éva.

Ellepték a házat a rendőrök

Éva házához, ahol Mariann élt a gyerekeivel szakítása után, szerda reggel rendőrök mentek ki. Legalább harmincan lehettek, a fél utcát le is zárták. Nagyjából másfél órán át kutattak. Őt be sem engedték addig, a rendőrautóban ült kint az utcán. A házból végül nem vittek el semmit. Ugyanígy B. Attila felsőlajosi otthonánál is helyszíneltek, ennek eredményéről azonban egyelőre nem tudni semmit – írja a Kékvillogó.

Attilának köze lehet Marianna eltűnéséhez

„Minden jel arra utal, hogy Attilának köze van a lányom eltűnéséhez. A volt vejem családja egyébként nagyon normálisan viselkedik velem, ők is értetlenül állnak a történtek előtt. A gyerekek nem tudnak semmiről, nekik csak annyit mondtunk, hogy az édesanyjuk valahova elutazott – mondta Lázok Éva.

A rendőrség nem nyilatkozik

A rejtélyes üggyel kapcsolatban a Bors megkereste az illetékes Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát. Arról érdeklődtünk, hogy még mindig eltűnésként kezelik az ügyet, vagy felmerült-e valamilyen bűncselekmény elkövetésének a gyanúja. Erre egyelőre nem érkezett válasz.

Kiemelt kép: Kiss Marianna Éva, belső kép: Attila balesete Kecskemétnél – Forrás: Facebook/Balesetinfo/Donka Ferenc