Feke Pál nyerte a 2020-as Konyhafőnök VIP műsorát! A színész-énekes Pokorny Liával küzdött meg a győzelemért.

Erre költi a nyereményét

Habár Feke Pali fejében sokáig meg sem fordult, hogy pénzt lehet nyerni a műsorban, nem ez vitte előre, de az elődöntőben már tudta, ha esetleg mégis nyerne, akkor szeretné a nyereménye egy részét egy alapítványnak felajánlani.

Nekik ajánlja fel

A színész-énekes olyan gyerekeknek szeretne segíteni, akik mögött nincs egy támogató, boldog családi légkör, hogy az ő karácsonyuk is egy picit szebb legyen.

” Egymillió forintot ajánlok fel a Fészek Gyermekvédő Egyesületnek, amely még nem is tud róla, mivel muszáj volt megvárni, hogy lemenjen a tévében a műsor, nehogy lebuktassam magam. Szerettem volna szebbé tenni olyan gyerekek karácsonyát, akiket bántalmaztak, vagy nem olyan körülmények közt élnek, amit mi normálisnak, harmonikusnak tartunk. Remélem, egy kicsit hozzájárulhatok a boldogságukhoz” – mondta Feke Pál a Blikknek.

Jóban lettek Pokorny Liával

A főzőműsor győztese elárulta, hogy azt sem bánta volna, ha csak a második helyen végez, ugyanis nem versengő típus, valamint szerinte ellenfele Pokorny Lia is megérdemelte volna a győzelmet, akivel a műsor alatt nagyon jóban lettek.

Így értékeli magát

” Bár voltak nehezebb pillanatok, nagy mélypont nem volt. Azt gondolom, hogy kellő alázattal, humorral és öniróniával csináltam végig a versenyt, és a nehézségeket is igyekeztem a helyén kezelni” – folytatta Pali a lapnak.

Kislánya a legnagyobb kritikusa

A színész elárulta, hogy kislánya Mimi is szereti a főztjét, apukája mézes kenyeréért pedig egészen odáig van.

Karácsonykor nem ő lesz a séf

Feke Pál a Blikknek azt is elárulta, hogy hiába a győzelem karácsonykor az édesanyja fogja elkészíteni az ünnepi menüt.

„Az ünnepi menüt persze nem én készítem, hanem édesanyám, nem is venném át tőle a stafétát. Ügyesebb is, mint én, ráadásul így a karácsony a gyerekkoromat idézi, hiszen az ízek, az illatok is olyanok, mint akkor” – mesélte a színész.