A kerti bútorok kiegészítői nem csupán dekorációk. Azontúl, hogy felöltöztetik a teraszt, a balkont vagy a kertet, más feladatuk is van. Szeretnénk, ha otthonossá tennék a környezetünket, kényelmesebbé a természetben töltött órákat. 

Amikor a szabadban “lakberendezünk”, gyakran a nagyobb bútordarabok, a szék és az asztal kapják a főszerepet. Pedig a varázslat a részletekben rejlik. A megfelelő kiegészítőkkel nemcsak sokoldalúvá, hanem hangulatosabbá is tehetjük a tereinket. A MÖBELIX-nél kapható kerti bútor kiegészítők például remek inspirációt nyújthatnak, hogyan fogjunk hozzá.

Pihe-puha, pufi párnák

Az egyik legnépszerűbb kiegészítő a párna. Játszhatunk a méretekkel, különböző mintákkal, színekkel. A raklap- és sörpadpárnák az egyedi és rusztikus környezet elengedhetetlen kellékei. Meghitt és barátságos lesz tőlük a kert.

A kültéri párnákat úgy tervezték, hogy anyaguk ellenálljon az időjárás viszontagságainak. Nemcsak vízállónak vagy víztaszítónak kell lenniük, de nem fakulhatnak ki az erős napfény hatására sem. Általában levehető, mosógépben is mosható huzattal rendelkeznek, amivel meghosszabbítható az élettartamuk.

Doboz és kisasztal egyben

A kültéri párnákat nem szívesen tároljuk a lakásban, valahová mégis el kell tenni őket, amikor nincs rájuk szükség. Erre találták ki a párnatartó dobozokat. Segítségükkel rendet teremthetünk a teraszon, az erkélyen, a kertben.

A tágas dobozok rendszerezik a kerti bútorokhoz használt textíliákat, párnákat, takarókat, és meg is védik a portól, a kifakulástól. Mivel vízálló, vízlepergető anyagból készülnek, a nedvesség sem tehet kárt bennük. A kisebb ládák asztalként is jól szolgálnak.

Nélküle nincs piknik

Egy pikniktakaró kiváló társ a szabadtéri kikapcsolódáshoz, legyen szó családi kirándulásról, egy laza délutánról a strandon vagy kellemes estéről a csillagos ég alatt. Különleges a kialakításuk, vízálló az aljuk, hogy védelmet nyújtsanak a nedves fűvel, homokkal szemben. 

Vastagok és puhák, hogy megkíméljenek az egyenetlen talaj okozta kellemetlenségektől. Emellett elég nagyok ahhoz, hogy több ember és persze a piknikkosár is elférjen rajtuk. Nagy helyet nem foglalnak, mert könnyen összehajthatók. Vagy saját hordtáskával rendelkeznek, vagy pántok segítségével szállíthatók. 

Utat a fantáziának!

Engedjük, hogy szárnyaljon a kreativitásunk, és a fantáziánk vezessen, amikor a szabadban alakítunk ki egy otthonos teret. Keresgéljünk, tervezgessünk, gyűjtsünk ötleteket! Elvégre arra kell szolgálnia, hogy örömet szerezzen.

A megfelelő kerti bútor kiegészítők kiválasztásával és gondos ápolásával hosszú éveken át élvezhetjük azokat a pillanatokat, amelyeket a természetben töltünk. A reggeli kávé is jobban esik egy saját oázisban. 

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a moebelix.hu oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.