A sztárpár ismét egy videóval próbálja nyugtatni a balatonakarattyai üzletük körül kialakult heves indulatokat.

Már a rendvédelmi szervek is keresik a megoldást Ördög Nóra és Nánási Pál balatonakarattyai kisboltja ügyében – olvasható Borsonline cikkében. 

Még a bulvár lap írta meg elsőként, hogy több lakó is nyílt levelet írt tiltakozásul a celeb pár üzlete miatt, ugyanis a bolt olyan keresett, hogy gyakran akkora a tömeg, hogy gyakorlatilag életveszélyes a település kis utcáján sétálni.

A cikk kifejtette, hogy az Észak-balatoni településen az előkerteket parkoló autók foglalják el.

Állítólag Nórá és Pali a nyitás óta keresik a megoldást, ráadásul segítséget is kértek, mert ők is érzékelték, hogy ez a közlekedési helyzet tarthatatlan és ezt ők maguk képtelenek megoldani.

Akkor is egy videót készítettek, ahogy most is.

Legújabb felvételükben hírt adnak róla, hogy milyen kedvesek a helyiek és milyen jól állják a sarat, amit a brutálisra duzzadt forgalom okoz, de számukra is kiderült, hogy nem mindenki viseli ezt olyan jól – olvasható a Borsonline írásában.

“Én tényleg megértem, akik ez ellen most felszólaltak, hogy jelentős változás történt ahhoz képest, ami eddig volt, de az meg kell mindenkinek érteni, hogy ennek az egész ügynek a megoldása nem a mi kezünkben van.

A rendőrség, az önkormányzat, közlekedésbiztonsági szakértő, tehát itt egészen magas szintekre emelkedett ez a dolog, akik ügyködnek azon, hogy ennek a kisboltnak hogyan lesz élhető a környezete.” – tájékoztat a pár videójában.

Kiemelt kép: Ördög Nóra és Nánási Pál – Forrás: Nánásiék/Instagram