Aligha akad olyan egészséges férfi, akinek időről időre eszébe ne jutna az, hogy örömet szerezzen saját magának. Akár úgy is, hogy kapcsolatban él, akár úgy, hogy távkapcsolatban, de természetesen a teljes hétköznapi párkapcsolat során is teljesen természetes gondolat, hogy a férfi önmagához nyúljon.

Persze ezt kezdetben mindenki a saját erőforrásaival oldja meg, de egy idő után akár unalmassá is válhat, és hát mindig jó egy kis újdonság a háznál. Ebben a cikkünkben az újítóbbnál újítóbb gondolatokkal fogsz találkozni, már ami a szexuális örömszerzést illeti.

Merj eszközökhöz nyúlni!

Amíg fiatal felnőttként a saját testeddel ismerkedsz, addig ahogy mész előre az időben, egyre jobban tisztában leszel a saját képességeiddel, valamint azzal is, hogy mi szerez neked örömet. Ha azonban a SZEXSHOP.hu péniszpumpáit vagy más egyéb férfi szexuális segédeszközeit veszed igénybe, egészen új dimenziók nyílnak meg előtted!

A fiatalkori szégyenlősséget levetkőzve már nem kell attól tartani, hogy ki mit szól ahhoz, ha szexuális játékszereket vonsz be a hálószobai életbe, sőt az internetnek hála ma már nyugodtan tudsz böngészni, utánaolvasni, nézelődni és persze rendelni anélkül, hogy bárki háborgatna a zavaró tekintetével.

Épp ezért legfőbb ideje megfontolni egy péniszpumpa beszerzését. Mutatjuk, mennyi mindenre használható!

Egy eszköz, sokféle funkció

A péniszpumpa eredeti funkciója szerint az erekció erősítésére és a pénisz ideiglenes megnagyobbítására való, hiszen a vákuum hatásának a segítségével vérbőséget okoz a hímvesszőben, így keményebb, hosszabb és vastagabb nemi szervvel kápráztathatod el a partneredet. 

Természetesen ez a kis kütyü használható maszturbátorként is, ám ha igazán profi vagy, akkor a partneredet sem hagyod ki a jóból.

Talán kevesen tudják, de a péniszpumpát ügyesen alkalmazva akár a csiklót vagy a mellbimbót is bevonhatjátok a játékba, hiszen a vákuum és a vérbőség ugyanúgy kellemes bizsergést vált ki a hölgyekből, mint a férfiakból – csak éppen más helyen.

Persze nem javasoljuk, hogy rögtön az elején ezzel nyiss, bár nyilván akadnak bevállalós hölgyek, de ha esetleg tartós párkapcsolatban élsz, akkor mindenképpen érdemes felvetni az ötletet a párodnak, hiszen egy kis újítás mindig megfűszerezi a kapcsolatokat és felkorbácsolja a szenvedélyt is.

Fontos az őszinteség, így ha benned felmerül egy ilyen jellegű igény, bátran hozakodj elő vele, még az is lehet, hogy társadnak is hasonló titkos vágyai vannak!

Félre a szemérmességgel!

Talán épp ez a legjobb a tartós kapcsolatokban: hogy nem kell szégyenlősködni, hogy bátran hangot adhatsz annak, hogy mi jó neked és mi nem, hogy mit szeretnél kipróbálni vagy épp mivel szeretnéd feldobni a szexuális életeteket.

Nos, te mikor kerítesz sort arra, hogy bevesd a korszakalkotó péniszpumpás ötletedet?

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.