Site icon LikeNews

Örömszerzés felsőfokon

Aligha akad olyan egészséges férfi, akinek időről időre eszébe ne jutna az, hogy örömet szerezzen saját magának. Akár úgy is, hogy kapcsolatban él, akár úgy, hogy távkapcsolatban, de természetesen a teljes hétköznapi párkapcsolat során is teljesen természetes gondolat, hogy a férfi önmagához nyúljon.

Persze ezt kezdetben mindenki a saját erőforrásaival oldja meg, de egy idő után akár unalmassá is válhat, és hát mindig jó egy kis újdonság a háznál. Ebben a cikkünkben az újítóbbnál újítóbb gondolatokkal fogsz találkozni, már ami a szexuális örömszerzést illeti.

Merj eszközökhöz nyúlni!

Amíg fiatal felnőttként a saját testeddel ismerkedsz, addig ahogy mész előre az időben, egyre jobban tisztában leszel a saját képességeiddel, valamint azzal is, hogy mi szerez neked örömet. Ha azonban a SZEXSHOP.hu péniszpumpáit vagy más egyéb férfi szexuális segédeszközeit veszed igénybe, egészen új dimenziók nyílnak meg előtted!

A fiatalkori szégyenlősséget levetkőzve már nem kell attól tartani, hogy ki mit szól ahhoz, ha szexuális játékszereket vonsz be a hálószobai életbe, sőt az internetnek hála ma már nyugodtan tudsz böngészni, utánaolvasni, nézelődni és persze rendelni anélkül, hogy bárki háborgatna a zavaró tekintetével.

Épp ezért legfőbb ideje megfontolni egy péniszpumpa beszerzését. Mutatjuk, mennyi mindenre használható!

Egy eszköz, sokféle funkció

A péniszpumpa eredeti funkciója szerint az erekció erősítésére és a pénisz ideiglenes megnagyobbítására való, hiszen a vákuum hatásának a segítségével vérbőséget okoz a hímvesszőben, így keményebb, hosszabb és vastagabb nemi szervvel kápráztathatod el a partneredet. 

Természetesen ez a kis kütyü használható maszturbátorként is, ám ha igazán profi vagy, akkor a partneredet sem hagyod ki a jóból.

Talán kevesen tudják, de a péniszpumpát ügyesen alkalmazva akár a csiklót vagy a mellbimbót is bevonhatjátok a játékba, hiszen a vákuum és a vérbőség ugyanúgy kellemes bizsergést vált ki a hölgyekből, mint a férfiakból – csak éppen más helyen.

Persze nem javasoljuk, hogy rögtön az elején ezzel nyiss, bár nyilván akadnak bevállalós hölgyek, de ha esetleg tartós párkapcsolatban élsz, akkor mindenképpen érdemes felvetni az ötletet a párodnak, hiszen egy kis újítás mindig megfűszerezi a kapcsolatokat és felkorbácsolja a szenvedélyt is.

Fontos az őszinteség, így ha benned felmerül egy ilyen jellegű igény, bátran hozakodj elő vele, még az is lehet, hogy társadnak is hasonló titkos vágyai vannak!

Félre a szemérmességgel!

Talán épp ez a legjobb a tartós kapcsolatokban: hogy nem kell szégyenlősködni, hogy bátran hangot adhatsz annak, hogy mi jó neked és mi nem, hogy mit szeretnél kipróbálni vagy épp mivel szeretnéd feldobni a szexuális életeteket.

Nos, te mikor kerítesz sort arra, hogy bevesd a korszakalkotó péniszpumpás ötletedet?

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.

Exit mobile version