Meghalt egy mentős szerda este Győr-Moson-Sopron megyében. A 22 éves fiatalember egyik kollégájával találkozott, amikor összeesett, életét bajtársa sem tudta megmenteni.

A szomorú hírt csütörtök reggel osztotta meg az Országos Mentőszolgálat a Facebook-oldalán a gyászhírt, miszerint elvesztették egyik bajtársukat.

A 22 éves Takács Bence a kapuvári mentősöknél dolgozott, mint mentő-gépkocsivezető. A fiatalember tegnap este az egyik bajtársával találkozott szolgálaton kívül, amikor egyszer csak összeesett. Barátja azonnal megkezdte a szakszerű újraélesztését, amit az azonnal kiérkező esetkocsi és a mentőhelikopter személyzete folytatott. Takács Bence életéért órákig küzdetők a kollégai, de a megfeszített munka ellenére sem tudták megmenteni az életét.

„’Picur’ jelenség volt a megyében, hiszen óriás termete miatt hamar felfigyeltek rá az emberek. Álma volt, hogy a mentők mellett kamionozzon, amihez épp tegnap érkezett meg a szükséges jogosítvány. Imádott vezetni, és ahol tudott segített” – emlékeztek meg róla a bejegyzésben. 

Kiemelt kép: illusztráció