Elsírta magát a sofőr, miután elgázolta az úton fekvő férfit Somogy megyében. Az áldozat sötét ruhában, láthatósági mellény nélkül feküdt a forgalmi sáv közepén.

Halálra gázoltak egy 30 éves férfit Lulla közelében kedden délután.

A férfi a jobb oldali forgalmi sáv közepén feküdt. Egy család, két kocsival, bútorokért autózott volna Siófokra. Már a második körre indultak, amikor az elől haladó nő észrevette az úttesten lévő férfit. Ő még éppen, hogy ki tudta kerülni, azonban a mögötte érkező párja áthajtott a fekvő férfin.

A lullai férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. A kocsit vezető férfi megtörten arról beszélt a deltahirek.hu-nak, hogy amikor kiszállt a kocsiból azonnal odarohant, kétszer is letérdelt és olyan sokkot kapott a látványtól, hogy sírni kezdett. Azonnal hívta a segélykérőt, akiknek annyit mondott, valószínűleg a fején hajtott át és meghalt.

A három gyerekes apa Németországban dolgozik, annyira megviselte a baleset, hogy párja azt mondta, a vasárnap munkába készülő párját nem engedi vissza. Amikor a férfi megtudta, hogy az áldozat egy 30 éves férfi volt, akkor a párja karjaiba dőlt és ismét elsírta magát.

A földön fekvő férfi egyelőre nem tudni miért feküdt el, elképzelhető, hogy részeg volt. Egy nagy táskával indult útnak sötét ruhában és láthatósági mellény sem volt rajta.

A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya vizsgálja.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: deltahírek.hu