A luxusfeleség szerint fontos, hogy egy nő, nő tudjon maradni egy kapcsolatban és ne akarja a nadrágot hordani a férfi helyett. Ő anno vissza is vonult a családja miatt.

Még maguk a nők között is megoszlanak a vélemények arról, hogy a karrier és a stabil magánélet érdekében fontos-e, hogy „férfivá” váljanak. A feleségszerep kontra karrierkérdésben igazságot tenni vagy egyensúlyt találni nagyon nehéz. Polgár Tünde feleségként és médiaszereplőként is régimódinak vallja magát a témában, amit YouTubecsatornája legutóbbi főzős videójában meg is osztott a követőivel – írta meg a Bors.

– Talán konzervatívabb nézeteket vallok a témában, de azt gondolom, hogy egy kapcsolatban egy férfi legyen férfi, egy nő meg nyugodtan merjen nő lenni. Ezalatt azt értem, hogy nem kell a férfi fölé kerekedni, lehetünk mi néha a gyenge nők, már csak azért is, mert egy ügyes feleség tudja, hogy irányítsa vagy segítse a férfit. A „feleségszerepet” sokan félreértik, hiszen ez egy percig nem zárja ki, hogy valaki karriert építsen – vélekedett Tünde, aki házassága előtt a pénzügyi területen és riporterként is bizonyított, majd később az üzleti életben és tévés személyiségként is helyt állt, miközben 21 éve él boldog házasságban Polgár Árpáddal.

– A házasságunk után szerettem volna Árpi hátországa lenni, feleség és Dani fiunk anyja, ezért évekre háttérbe vonultam és ennek éltem. Negyven felett fogalmazódott meg bennem, miután Dani egyre nagyobb lett, hogy mit tudnék magammal kezdeni. Szerencsére az utóbbi években a Feleségek luxuskivitelbennek köszönhetően számos fórumon tudtam bizonyítani, miközben a lételememnek is mondható jótékonykodásra felhívni a figyelmet is sokkal több lehetőségem adódott – mondta Tünde, aki azonban minden szerződés aláírása előtt kikéri szerettei véleményét.