Mindenki várja már a jó időt, amikor is a szabadban töltött órák nem csupán az üdítő napsütés, a friss levegő miatt élvezetesek, hanem lehet foglalkozni a mozgással is. Akik kertes családi házban laknak, számukra szinte észrevehetetlen, hogy mennyit mozognak, mivel a kerti munka, a tavaszi veteményezés önmagában is egy jó sporttevékenység. De néha lazítani is kell, és az a legjobb, ha ilyenkor el is utazunk az otthoni feladatok elől, hogy tartalmasan és aktívan ki tudjunk kapcsolódni.

Tavaszi wellness a közeli Ausztriában

Van egy hely nyugati szomszédunknál, ahol ismeretlen fogalom az unatkozás, akár gyerekről, akár felnőttről legyen szó. Az ausztriai Hotel OTP Birkenhof**** fitnesslehetőségei kimeríthetetlenek. Végtelen mennyiségű sportolási lehetőséget lehet találni a szálloda falain belül is, de aki szeretne kicsit kimozdulni, az is bőven válogathat, hogy merre induljon, mit próbáljon ki.

A szálloda Bad Kleinkirchheim településén fekszik, amely Ausztria legdélebbi tartományának, Karintiának a része. Erről a tartományról többek között azt lehet tudni, hogy híres gyógyközpont és síparadicsom, így már eleve adottsága a helynek, hogy az ide érkező turisták miket tudnak kipróbálni.

Fitnessterem és még sok minden más

Azok számára, akik inkább a szállodában szeretnének pihenni és közben lehetőség szerint mozogni is, a Hotel Birkenhof fitnessterme páratlan élményeket ígér. Ugyanis a Technogym gépekkel felszerelt edzőterem panorámakilátással rendelkezik a környező hegyekre. Így mozgás közben mindenki élvezheti a természet nyújtotta mesés látványt, amely már önmagában hihetetlen feltöltő erővel bír, és megsokszorozza a sportolás adta energiát.

Akik inkább a társas tevékenységek hódolói, azoknak a fitnessterem melletti squash pálya igazi izzasztó perceket tartogat. De találhatunk fedett és nyitott teniszpályákat is a településen, valamint bowlingozni is lehet a szállodában. Ez utóbbinak nagy különlegessége, hogy már 3 éves kortól igénybe vehető, külön a kicsik számára bekapcsolható automatikus oldalfallal (bumper), hogy ők is tudjanak gyakorolni, miközben a szülők versenyeznek.

Akik lazább elfoglaltságokat keresnek, kipróbálhatják a csocsót, a dartsot, billiárdot, air hockeyt, de lehet ping-pongozni, sakkozni, társasjátékozni vagy kártyázni is.

Aktívan a természetben is

Karintia térsége híres arról, hogy itt található Európa leghosszabb Flow Trail pályája, a Flow Country Trail Karintia, amely kb 15 km-en keresztül kanyarog a meredek hegyeken és a lankás lejtőkön át. A pálya bőven ad lehetőséget előzésre, ezért a kezdők és amatőr biciklisek, valamint a profi kerékpárosok is élvezni fogják.

Maga az erdő is tele van túraútvonalakkal, több, mint 100 km-en keresztül bolyonghat az ember a festői tájon, ahová akár négylábú kedvenceit is viheti, mivel a Hotel Birkenhof teljes mértékben kutyabarát szálloda. Karintiában számos történelmi és kulturális látnivaló is várja az idelátogató vendégeket, amelyet Karintia kártya vásárlásával még kedvezőbben vagy ingyenesen tekinthet meg. Részletek a szálloda honlapján olvashatók!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő az otp-birkenhof.at oldalt működtető cég.

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.