Akár amatőrként próbálja meg kitalálni létesítménye egyedi megjelenését, akár befutott vállalkozóként fontolgatja a meglévő környezet általános hangulatának javítását, a megfelelő szállodai és éttermi bútorok kiválasztása nagy kihívást jelenthet.

Sok szempontot kell mérlegelni a jó döntés érdekében, ráadásul a lehetőségek széles skálája áll rendelkezésre, így jól jöhet egy tapasztalt tanácsadó segítsége mind a tervezés, mind a kivitelezés során.

A Dublino konferenciabútorok széles választékát kínálja és gördülékeny kiszolgálást biztosít az ország több pontján és 5 európai városban, továbbá belsőépítészeti tanácsadással is segíti ügyfeleit. Ez garantálja, hogy a projekt jó befektetés legyen, jó megtérülést hozzon. Ha vendéglátó egysége berendezését tervezi, ez a cikk praktikus ötletekkel szolgálhat Önnek, tartson velünk!

A bútorok és berendezések jelentősége

A vendéglátóipar főszereplőiként a szállodák és éttermek számára elengedhetetlen, hogy vendégeiknek és ügyfeleiknek kielégítő szolgáltatásokat nyújtsanak. Hogy jó benyomást keltsen, kiemelt figyelmet kell fordítania a létesítmény megjelenésére és esztétikájára, továbbá azt kielégítő tapasztalatokkal és hatékony szolgáltatással kell alátámasztania.

Ne siesse el a szállodai és éttermi bútordarabok beszerzését, a rossz választás komoly anyagi megterhelést is jelent, mérlegelje a legfontosabb szempontokat! A megfelelő bútorok garantálják a költséghatékonyságot.

A választás legfontosabb szempontjai

A szállodai és éttermi bútorok kiválasztásakor a kényelem a legfontosabb tényező, hiszen a vendégek és az ügyfelek élménye és elégedettsége létfontosságú a vállalkozás növekedése és a piacon elfoglalt helye szempontjából. Vegye figyelembe az egyes bútordarabok méretét, alapanyagát és kivitelét!

A design szintén fontos, hiszen a tér általános megjelenése jó első benyomást kelt a vendégekben és az ügyfelekben. A bútoroknak, berendezéseknek divatosnak és igényesnek, ugyanakkor kényelmesnek is kell lenniük, továbbá harmonizálniuk kell az általános belső térrel, hogy elkerüljük a tervezési következetlenségeket. A stílus meghatározó elemei többek között a színpaletta, a sziluett és a szerkezet. Körültekintően válassza meg a színeket, ugyanis ezek a design legmarkánsabb és legkönnyebben észrevehető elemei! A kifinomult stílus nem feltétlenül összetett, az egyszerűség és a minimalizmus is illusztrálhatja a luxust és az eleganciát. 

A bútorok elrendezése szintén nagy kihívást jelenthet, fordítson figyelmet az összeillő darabok kompatibilitására! 

Bel- és kültéren is stílusosan

A bútoralapanyagokat a használat helyének megfelelően válassza, az időjárás viszontagságainak kitett kültéri darabok esetén kiemelten fontos a jó minőség, a tartósság. 

A tárolás is lényeges szempont lehet, érdemes rakásolható és könnyű darabokat választani. Az alacsony karbantartási igény létfontosságú a hasznos élettartam szempontjából.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a dublino.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.