Két rendőrt szúrt meg egy férfi Veresegyház közelében csütörtökön délelőtt. Az elsődleges információk szerint a rendőrök a váci kórházból szállították haza a bűnügyi felügyelet alatt álló férfit és akkor történt a támadás. Most újabb részletek derültek ki az ügyről.

Amint azt a LikeNews.hu is megírta, két rendőrt szúrt meg egy férfi Erdőkertesen. A férfit a váci kórházból vitték haza a rendőrök, amikor késsel támadott rájuk V. László. A szúrás következtében a rendőrök olyan súlyosan megsérültek, hogy mentőhelikopterrel szállították őket kórházba.

V. László házát és az autót, amiben a támadás történt, körbezárták a rendőrök a nyomozás miatt.

A Blikk információja szerint a támadó, V. László a helyi polgárőrség aktív tagja volt korábban, elismerésben is részesült munkája miatt. Erdőkertes polgármestere elárulta, hogy az ő ajánlásával került be a szervezetbe. Jól ismerték őt a településen.

„Én mutattam meg neki a település legeldugottabb helyeit is”- mondta lapunknak V. Lászlóról a polgármester.

A támadó korábban rengeteg videót rakott fel a Facebookra, amiken folyamatosan a hivatalos szerveket szidta, trágár szavakkal becsmérelte a rendőröket. Aért folytattak ellene büntetőeljárást, mert élettársát annyira megverte, hogy annak arca szilánkosra tört. Két éve volt bűnügyi felügyelet alatt, nem hagyhatta el a települést.

Az elkövetőt jelenleg a Gödöllői Rendőrkapitányságon tartják fogva.

Kiemelt kép: illusztráció