Egy mentős lett rosszul abban az Opelben, amely 350 métert haladt irányítás nélkül a szántóföldön Csepreg mellett. Egy szemtanú értesítette a mentőket, akik a helyszínen szembesültek vele, hogy kollégájuk életét kell megmenteni. A férfi a kórházban elhunyt.

Bükről tartott Csepreg irányába egy Opel, amikor az autót vezető férfi rosszul lett a volánnál.

Az autó kb. 350 métert haladt irányítás nélkül, a szántóföldön. Egy szemtanú látta, amikor az Opel egy jobbra ívelő kanyarban lehajtott az útról, majd lassítás nélkül behajtott egy szántóföldre Bük közelében.  A szemtanú tárcsázta a segélyhívót – írja a 112press

Mint kiderült, az autó vezetője rosszul lett a volánnál és nem tudta irányítani a járművet. A pályaelhagyásnál a férfi nem szenvedett sérülést és az autó sem rongálódott meg komolyabban.  A mentők a helyszínen stabilizálták a férfi állapotát, majd kórházba szállították, ahol újra kellett éleszteni. A beteg szervezete azonban feladta a küzdelmet, kedden éjszaka elhunyt.

A mentők a helyszínre kiérve szembesültek vele, hogy saját bajtársukhoz riasztották őket, a sofőr az Országos Mentőszolgálat büki munkatársa volt.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: 112press