Rózsa György több mint fél évszázad titkait, tévés és magánéleti sztorijait osztja meg olvasóival hamarosan debütáló könyvében, ami „Nem kapcsoltam” címmel kerül majd a könyvespolcokra.

„Ebben a könyvben az olvasók beleláthatnak a Magyar Televízió kulisszáinak mélyére, megismerhetik a csillogó képernyő mögötti világ ármánykodásait, az árulásokat, a megalázásokat, becsapásokat…Igyekeztem a mondanivalómat kellő iróniával és nagyon erős öniróniával megfogalmazni” – mondta Rózsa György a Storynak.

A könyvben mesél csalódásairól, népszerűségéről, és annak hátrányairól, de volt főnőkeiről is véleményt alkot. Rózsa György nemcsak tévés éveiről, magánéletéről is őszintén vall.

Egyik volt barátnőjéről is írt a könyvben. Egy bizonyos Grazina nevű hölgyről például az állítja, hogy egyik alkalommal, amikor a volt tévés kikísérte őt az állomásra, féltékenységből kis híján majdnem megölte őt. Rózsa György szerint nem sokon múlt az élete.

Rózsa György 30 évig volt a Magyar Televízió munkatársa Több produkcióban dolgozott, az ország mégis a Kapcsoltam és a LEG-LEG-LEG nevű műsorhoz köti őt. 2008-ban hosszú évek után visszatért a képernyőre, akkor lányával, Csillával, szerepelt az RTL Klub Szombat esti láz című produkciójában.

Kiemelt kép: globotv.hu