Site icon LikeNews

Rózsa Györgyöt meg akarta ölni szerelme

Rózsa György több mint fél évszázad titkait, tévés és magánéleti sztorijait osztja meg olvasóival hamarosan debütáló könyvében, ami „Nem kapcsoltam” címmel kerül majd a könyvespolcokra.

„Ebben a könyvben az olvasók beleláthatnak a Magyar Televízió kulisszáinak mélyére, megismerhetik a csillogó képernyő mögötti világ ármánykodásait, az árulásokat, a megalázásokat, becsapásokat…Igyekeztem a mondanivalómat kellő iróniával és nagyon erős öniróniával megfogalmazni” – mondta Rózsa György a Storynak.

A könyvben mesél csalódásairól, népszerűségéről, és annak hátrányairól, de volt főnőkeiről is véleményt alkot. Rózsa György nemcsak tévés éveiről, magánéletéről is őszintén vall.

Egyik volt barátnőjéről is írt a könyvben. Egy bizonyos Grazina nevű hölgyről például az állítja, hogy egyik alkalommal, amikor a volt tévés kikísérte őt az állomásra, féltékenységből kis híján majdnem megölte őt. Rózsa György szerint nem sokon múlt az élete.

Rózsa György 30 évig volt a Magyar Televízió munkatársa Több produkcióban dolgozott, az ország mégis a Kapcsoltam és a LEG-LEG-LEG nevű műsorhoz köti őt. 2008-ban hosszú évek után visszatért a képernyőre, akkor lányával, Csillával, szerepelt az RTL Klub Szombat esti láz című produkciójában.

Kiemelt kép: globotv.hu

Exit mobile version