Nagyon el van keseredve Schobert Norbi, aki azt állítja, olyanok is támadták az elhízott nőkkel kapcsolatos kijelentése után, akiket előtte belőle éltek. Úgy látja, hogy embert még nem hurcoltak meg úgy, mint őt.

Öt héttel a botrányt követően szólalt meg Schobert Norbi a Story-nak elmesélve, hogyan élték meg ezt a nehéz időszakot családjával. A fitneszguru elmondta, mondandóját az internet népe teljesen félreértette és kifordította, semmi újat nem mondott, ami ne hangzott volna már így is el előadásain.

„Semmilyen sértő jelzőt nem használtam a nőkre. Azt állítottam, a nők ott szúrják el, hogy 30-40 kilót felszednek a terhesség során, ezzel pedig a saját és a baba egészségének is árthatnak. Ha pedig ezt a többletsúlyt évek múltán sem adják le, azzal a házaséletüket is veszélybe sodorhatják. Feltételes módban beszéltem, nem általános igazságokat fogalmaztam meg” – fejtette ki a lapnak.

Sok híresség ellene fordult, bár úgy hiszi, a gyűlölködők jelentős része meg se nézte a videóját. Olyanok fordítottak neki hátat, akiket ő segített, támogatott korábban, így erősen megcsorbult az emberekbe vetett hite.

 „Olyanok is megforgatták bennem a kést, akik belőlem éltek. A tatabányai családirtó a tizedét nem kapta az interneten, mint amit én kaptam azért, mert fel akartam nyitni az emberek szemét. Húzok egy nagy falat magam köré, és alaposan megválogatom, kit engedek mögé” – mondta a Storynak.

Szerinte embert még nem hurcoltak meg, mint őt, egyedül talán Gyurcsány Ferencet az őszödi beszéd miatt.

Anyja miatt kötött házassági szerződést

A legfájóbbak az üggyel kapcsolatban mégis a családját ért támadások voltak, hisz volt olyan, aki egyenesen a felesége halálát kívánta. A szívműtéte óta Schobert nagyon családcentrikus, feleségében mindennél jobban megbízik. Ezért sincs végrendelete és teljes körű hozzáférést adott feleségének mindenhez. Házassági szerződésük, amit az anyja bizalmatlansága miatt kötöttek, már nincs is meg.

A LikeNews.hu Schobert Norbiról szóló összes cikkét ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: Schobert Norbi – Forrás: RTL klub