Börtönbe kell mennie Aurélionak. Az egykori VV győztest emberrablásért ítélte el a bíróság szerdán.

2017 őszén Aurelio és több barátja felfegyverkezve az autójukba kényszerített egy férfit egy bajai kocsma előtt. Az elrabolt férfi állítólag pár órával korábban 200 ezer forintot lopott ki Aurelió zsebéből.  Az esetnek több szemtanúja is volt, a rendőrség mindenkit kikérdezett, valamint a kamerafelvételeket is bekérték a helyszínről. Ez alapján emeltek vádat többek közt az egykori VV győztes ellen is.

Aurélió szerelmével, Dominikával érkezett szerda reggel a bíróságra.  Az ügyész 6 év 2 hónap börtönben letöltendő büntetést kért Aurelióra, mivel több súlyosbító körülmény is volt. Aurelio az utolsó szó jogán a könnyeivel küszködve beszélt és elmondta, hogy igazságtalanul hurcolták meg. A videóban megnézheti Aurélió beszédét a bíróságon.

Majd 13 órakor meg is született az ítélet, azonban Aurelio teljesen összetört és még az ítélethirdetés előtt elhagyta a bíróságot, mivel a tárgyalás olyan pszichés megpróbáltatást jelentett neki, hogy már nem bírta. A bíróság végül első fokon bűnösnek találta a VV-sztárt és négy év börtönre ítélték, három évre eltiltották a közügyektől, illetve legkorábban büntetése 2/3-ának letöltése után szabadulhat. Aurelio ügyvédje fellebbezést nyújtott be az ítélettel szemben.

Ráadásul, mivel Aureliónak egy korábbi ügye miatt volt már 1 év 2 hónap felfüggesztettje, így most azt is hozzácsapták, így az összbüntetés 5 év 2 hónap letöltendő szabadságvesztés.

Kiemelt kép: VV Aurélio – Forrás: Youtube