Közösségi oldalán, élő adásban mutatta meg meztelen, terhességi csíkokkal átszőtt hasát Tóth Gabi, aki így tiltakozik Schobert Norbi beszólása ellen.

Schobert Norbi szerint a szülés után elhízott nők miatt mennek tönkre a házasságok. Szerinte ugyanis a férfiak nem szívből kívánják meg a nőket,  és aki el van hízva, azt nem fogja megkívánni a férje. A LikeNews.hu ebben a cikkében írt részletesen Norbi kirohanásáról.

Most Tóth Gabi közösségi oldalán, élő videóban mutatta meg büszkén hasát, amelyen még mindig látszanak a terhesség nyomai.

„Sziasztok, döngő léptekkel megérkeztem a hálószobában a 70 kilómmal, 7 héttel a szülésem után megérkeztem a hálószobába és a férjem még mindig imád” – kezdi videóját, reagálva Norbira, aki azt mondta, hogy az elhízott nők döngő léptekkel érkeznek meg a hálószobába.

Az énekesnő azt mondja, a hasán lévő csíkoknál nem is tud szebb csíkokat elképzelni, mert ezek annak a jelei, hogy kihordott és életet adott egy gyereknek. 58 kilóról 70 kilóra hízott, de ezt őt egyáltalán nem zavarja és így is nagyon jól érzi magát.

Gabi arról is beszél, hogy férje Krausz Gábor ugyanolyan szerelemmel néz rá, mint szülés előtt tette. Sajnálja Norbit, aki még mindig komplexusokkal él. Az énekesnő szerint a fitnessgurunak el kellene már felejtenie, hogy a külsőségek a legfontosabbak. Nem érti, hogy egy olyan súlyos szívműtét után, mint amin átesett Norbi, hogyan tud még mindig így gondolkodni. Ráadásul egy háromgyerekes apáról van szó.

Az énekesnő minden anyát arra bíztat, legyen büszke testére. Szerinte Norbin kívül senki nem gondolj azt a szülés után meghízott nőkről, mint amit Norbi gondol.

Gabi szerint a férfiak nem azt gondolják a szülés után elhízott nőkről, amit Norbi gondol, mert ezt csak Norbi gondolja. Az énekesnő egyébként beszéde közben többször elsírta magát.

Kiemelt kép: Tóth Gabi – Forrás: TV2