Mint ahogyan azt a LikeNews is megírta élet-halál között lebegett a 21 éves Dóri, a Való Világból megismert Csodó Lóri kedvese.

Árokba zuhantak

“Dóri az édesanyjával, a mamájával és a nevelőapjával a temetőből jött, virágot vittek a rokonaik sírjához. A kocsiból írt egy sms-t nekem, de már nem tudtam rá időben válaszolni. Pár perccel később az autó – eddig tisztázatlan körülmények között – megcsúszott, majd az árokba zuhantak” – mondta Lóri korábban a Blikknek.

Lekapcsolták a gépekről

A lap információi szerint pedig péntek reggel az orvosok lekapcsolták a fiatal lányt a gépekről.

Felfoghatatlan tragédia

– Felfoghatatlan. A több orvosból álló bizottság megállapította, hogy Dórinál beállt az agyhalál állapota – mondta a lapnak elcsukló hangon Lóri.

Lóri el tudott tőle búcsúzni

– Tegnap tudtam tőle elbúcsúzni, még nem fogtam fel, hogy nincs többé. Kérnék mindenkit, hogy tartsa tiszteletben a fájdalmunkat, és a rosszindulatú megjegyzésektől is kíméljék Dóri szeretteit.

Nem volt bekötve

Habár a sofőr nem ment gyorsan, sajnos Dóri, aki a hátsó ülésen utazott nem kötötte be a biztonsági övét, így szinte esélye sem volt, hogy megússza a balesetet.

Megállt a szíve

“Eltört négy csigolyája, a helyszínen megállt a szíve. Tizenöt percig nem élt, de sikerült újraéleszteni, ám az agya nem kapott oxigént”- folytatta Lóri a napokban a Blikknek.

Agyhalott lett

“A mentősök kitartóan küzdöttek az életéért, végül újra dobogott a szíve. A kórházban kiderült, hogy az agyi funkciók megszűntek. Csúnyán hangzik, de Dóri agyhalott állapotban van, és az orvosok szerint szinte semmilyen esély sincs arra, hogy valaha felépül. Ha a szervezete küzd, és életben marad, akkor is vegetatív állapotban marad, soha nem lesz már ugyanaz az ember, mint korábban. Nem tud majd beszélni, járni, még a kanalat sem tudja majd megfogni, hogy egyen” – mondta könnyeivel küzdve az egykori villalakó.

Nagy terveik voltak

Lóri és a fiatal lány együtt tervezték a jövőt. Január óta alkotnak egy párt, két hete költöztek be a közös albérletükbe és már a gyerekvállalás is szóba került.

Elment egy médiumhoz

“Tudom, sokan nem hisznek benne, de a napokban elmentem egy médiumhoz, hátha tudok beszélni Dórival. A médium azt mondta, hogy még itt van, küzd, harcol, hallja, ha beszélünk hozzá. Választás előtt áll, és vagy nekem, vagy az édesanyjának kell segíteni, hogy átmenjen…. Nem akarjuk elfogadni a halál gondolatát, de tudom, hogy az én szerelmem nem akarna úgy élni, hogy nem tud magáról, hogy ágyhoz van kötve, kiszolgáltatva… Borzalmas. Egész nap sírok, bármit megadnék azért, hogy újra halljam a hangját, hogy megöleljen” – mesélte korábban Lóri, aki még nem fogta fel, hogy szerelme nincs többé.

Kiemelt kép: Csodó Lóránd