Egy énekesnő átpozícionálása és feláldozása a biznisz oltárán, vagy valódi megtérés és a kereszténység őszinte felvállalása? Sokan ezt találgatják Tóth Gabival kapcsolatban. Az énekesnő egyik pillanatban a TV2 esztrád műsorában üvöltözik a mellekről, a következő pillanatban pedig a Magyar Katolikus Egyház vezetőjétől, Erdő Péter bíborostól vesz át elismerő oklevelet, papokkal pacsizik a videóklipjében és pár napon belül fellép Ferenc pápa budapesti miséjének a helyszínén. Mi történik Tóth Gabival? – kérdezik egyre többen.

Megváltozott a közönsége

Tóth Gabi a Bazilikában, a Szent Jobb mellett, a magyar bíborossal és a pápával egy helyen. Tóth Gabi vallásos oldalának hirtelen előtérbe kerülése sokakat meglepett, többen azt gyanítják nem őszinte megmozdulásról van szó, inkább a tini közönségét elvesztett énekesnő átpozícionálása történik.

Cicik és pacsizás a papokkal

Több celeb és megmondóember nem tud mit kezdeni azzal a kettősségfel, ami most Tóth Gabit jellemzi. A cikkünk alján látható új videóklipjében papokkal pacsizik és az Esztergomi székesegyháznál énekel, közben pedig a TV2 műsorában üvöltve követel szabad melleket minden nőnek – ezt a videót is a cikkünk alján lehet megnézni. A cikk ide kattintva folytatódik.