Levelet írt lányának Gesztesi Károly. A január 4-én elhunyt színész 2025-re dátumozta írását, amely a Macsó papák című könyvben jelent meg.

Megrendítő sorokat olvashatunk a Macsó papák című 2007-ben kiadott könyvben! Árpa Attila és Bochkor Gábor mellett a január 4-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly is kendőzetlen őszinteséggel mesél magánéletének legbensőségesebb titkairól – írja a Ripost.

Többek között szó esik Liptai Claudiáról és közös kislányukról, a most 13 éves Pankáról is. A büszke papa akkoriban még egy levelet is írt neki, amit 2025-re dátumozott. Egyetlen lánya ugyanis 5 év múlva tölti majd be a 18-at.

„Kedves Panyóka!

Te most még nem tudod, de az ország Pankájának ez a beceneve. Most, 2007-ben. Amikor ezt a levelet olvasod, 2025 lesz. Jézuska! Milyen messze van ez még!

Hogy hol vagyunk? Remélem, együtt ülünk valami remek helyen, és istenit dumálunk, kajálunk, talán már bemutattad a legújabb pasidat, akihez megint jó képet vágtam ahelyett, hogy jól pofán vágtam volna.

De a legfontosabb, hogy tudd: nagyon akartuk, hogy megszülessél! A mamádnak nem volt könnyű kihordani és megszülni téged, nekem is nagyon-nagyon rossz volt, hogy a születésednél nem lehettem ott, hogy megvédjelek a sok rossztól, amitől féltelek. Na, szóval: légy hű magadhoz! Legyél az a jókedvű, akaratos, varázslatos gyönyörű szerelemem felnőttként is, aki most nagyon pici gyerekként. Köszönöm, hogy megszülettél! Papa”

Gesztesi Károly tragikus haláláról a LikeNews.hu cikkeit itt tudod elérni.

Kiemelt kép: Gesztesi Károly – Forrás: MTI