Egy hátrafelé tolató teherautó préselte a falhoz azt a fiatal dolgozót Hajdúnánáson, aki nemsokkal a baleset után belehalt sérüléseibe.

Ládamosóként dolgozott egy hajdúnánási húsüzemben az a mindössze húszesztendős nő, akit kedd délután olyan erővel szorított falhoz egy tolató teherautó, hogy nem sokkal később a kórházba szállítás közben belehalt a sérüléseibe.

A balesetről bővebben a LikeNews.hu is beszálmolt, a cikket ide kattintva tudod elérni.

A mindig jó kedélyű L. Szandi egyik testvére is a telepen dolgozik, belegondolni is rossz, hogy esetleg végignézhette a lány halálát.

Egyik ismerőse szerint Szandi sokat hangoztatta, hogy undorodik a nyers hús szagától, de muszáj volt dolgoznia. A szülei nem tudták őt támogatni, ezért a lány kénytelen volt dolgozni, hogy ő támogassa szüleit. A lány minden reggel vonattal járt Tiszavasáriból a hajdúnánási munkahelyére. Egy éve dolgozott a húsüzemben.

A haláleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

A Bors megkérdezett egy vezetéstechnikai szakértőt, aki szerint egy biztosító személlyel elkerülhető lett volna a baleset. Mivel tolatásnál csak a tükörből tud egy sofőr tájékozódni, a hatalmas holtterek miatt pedig egyáltalán nem lát a teherautó mögé. Ezért feltétlenül szükséges egy biztosító személy segítsége egy tolatási manővernél.

Kiemelt kép: illusztráció