Már nemcsak férje, hanem a gyermekei nélkül is kell élnie Marsi Anikónak, ugyanis a Palik gyerekek az apjukhoz költöztek. A TV2 Tények műsorvezetőjének házassága 16 év után ment tönkre. Palik László néhány hete tért vissza külföldi forgatásáról, de már nem feleségéhez ment, hanem külön lakásban költözött. Ott él most Vilmos és Vince is.

Válik Marsi Anikó

Nemrég kiderült, hogy Marsi Anikó és Palik László útjai elválnak. Az Exatlon harmadik évadának felvétele után Palik László már a nem a közös otthonukba tért vissza Dominikáról, hanem külön lakásba költözött.

Már régóta gondjaik vannak

A család egyik ismerőse a HOT!-nak azt mondta, hogy biztos benne, hogy egyik napról a másikra nem fogják magukat meggondolni a felek, hiszen a kapcsolatuk sem napok alatt ment tönkre.

Anyjukhoz mentek a fiúk

Miután a fiúk, néhány hete, hazaérkeztek az édesapjukkal az Exatlon Hungary dominikai forgatásáról, még az anyukájukhoz mentek.

Újra apjukkal élnek

A külön töltött fél év sok volt számukra. Hiányzott nekik az édesanyjuk, de most újra Lacival vannak. S úgy tűnik, hogy vele is maradnak, az apuka otthona lesz a főhadiszállás számukra – írja a Story magazin.

Bármikor mehetnek az anyjukhoz

A lap szerint a gyerekek bármikor mehetnek majd Marsi Anikóhoz, ha szeretnének. Palik Lászlónak ugyanakkor az is fontos, hogy a két fiú, Vilmos és Vince életében minél többször jelen legyen az édesanyjuk.

Csendben akarták elintézni a válást

Úgy tudni, a házaspár megpróbálja csendesen elintézni a válást, főleg azért, hogy a gyerekeiket minél jobban megóvják a megrázkódtatásoktól.

Mi lehet a fiúk döntésének a hátterében? Klikkelj ide és elolvashatod!