Tóth Gabi áprilisban jelentette be, hogy gyermeket vár. Már ez kisebb csodának számított, hiszen az orvosok korábban nem jósoltak neki túl sok esélyt arra, hogy természetes úton gyermeket szülhet. Most viszont egyik betegségétől is megszabadult.

Az énekesnőnek korábban rengeteg nehézséggel kellett szembenéznie, több súlyos egészségügyi problémája is volt, a betegségek saját bevallása szerint leginkább lelki okok miatt alakultak ki.

Többek között a petefészkén is találtak jóindulatú cisztákat, ezért kérdéses volt az is, hogy egyáltalán teherbe tud-e esni természetes úton. Amióta viszont kiderült, hogy első gyermekét hordja a szíve alatt, minden megváltozott! A Sztárban Sztár leszek! mestere arról beszélt, hogy még a súlyos májbetegsége is elmúlt, amióta áldott állapotban van.

„Nagyon jól vagyok, igazi csoda, ami velem történt! Persze már azt is annak tartottam, hogy pozitív lett a terhességi tesztem. Egész eddig küzdöttem a Gilbert-kórral, ami egy örökletes májbetegség. Nagyon meglepő, de amióta babát várok a betegség egész egyszerűen eltűnt. Teljesen tünetmentes vagyok” – mondta Tóth Gabi, akinek nemsokára kislánya születik.

Kiemelt kép: TV2