Kozmetikusként természetes, hogy a legjobbat szeretnéd vendégeid bőrének. Legyen hát természetes az általad használt kozmetikumok sora is! A gyógynövényeket tartalmazó szérumok segítőtársaid lehetnek a ráncfeltöltő kozmetikai kezelések során.

A szérumok használata elterjedt a kozmetikai kezelések során, ami nem csoda, hiszen gyors és látványos javulást eredményeznek a bőr állapotában. Ha szeretnéd minél hatékonyabban kezelni vendégeid mimikai ráncait, akkor próbáld ki az egyedi receptúrák alapján készült BIOLA Webshop szérumokat! Minden bőrtípusra találsz egyedileg kifejlesztett változatot, amelyet az ampullából néhány mozdulattal a vendégeid bőrére varázsolhatsz.

A természetes hatóanyagok csodákra képesek a bőrápolásban, ezért is érhetsz el remek hatást a gyógynövénytartalmú szérumokkal. A biokozmetikumoknak magas a bioaktív hatóanyag-koncentrációja, és kizárólag természetes alapanyagokból készültek. Ennek köszönhetően hatékony és természetes ápolást nyújtanak a bőr számára. Táplálják és egészségesebbé teszik a bőrt, miközben látható esztétikai javulást érhetsz el velük.

Exkluzív szépségápolási szerek

A Biola termékcsalád kozmetikumai elnyerték a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének hivatalos ajánlását. Ez jelent biztosítékot arra, hogy termékeik kockázatos összetevőket nem tartalmaznak, ezáltal mind a bőrhöz, mind a környezethez kíméletesek, és a bőrt hatékonyan táplálják. Az elismerés az összetevők minőségére és 100%-os tisztaságára is garanciát jelent.

A termékcsalád professzionális szérumait lakossági felhasználók csak regisztrált szépségszakmai végzettségű kozmetikuson keresztül tudják megvásárolni. Használd a kezelések alkalmával ezeket a készítményeket, és hallgass vendégeid visszajelzéseire! Ha kozmetikus vagy, viszonteladóként a www.professional.biola.hu oldalról tudod megrendelni a termékeket és ügyfeleid számára továbbértékesíteni, vagy felhasználni szalonodban.

Hogyan használd?

A szérum használata igen egyszerű. Megtisztított bőrfelületre az arckrém használata előtt vidd fel! Várd meg, amíg felszívódik, és már folytathatod is az arcápolást. Így a komplex, professzionális szépítőkozmetikum összetevői kifejthetik bőrregeneráló, ránctalanító és tápláló hatásukat.

Professzionális arcápolás hazai gazdálkodások támogatásával

A Biola termékei és a Demeter tanúsított, professzionális biodinamikus biokozmetikumok előállításához különösen magas tisztaságú hazai ásványvizet használnak fel. A biokozmetikumokban pedig minden összetevő, amit csak lehetséges itthonról beszerezni, hazai biogazdáktól származik. Az eredmények magukért beszének, és biztos lehetsz benne, hogy sok elégedett – ránc nélküli – mosollyal fogjsz találkozni.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a professional.biola.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.