Titokban férjhez ment Tóth Gabi. A Sztárban sztár zsűritagja szűk családi körben mondta ki a boldogító igent, heteken belül pedig kislánya is megszületik.

Szűk családi körben fogadott örök hűséget egymásnak Tóth Gabi és Krausz Gábor. A pár életében rengeteg változás történt az elmúlt hónapokban, áprilisban a sztárséf eljegyezte kedvesét, napokkal később kiderült, az énekesnő gyermeket vár. A múlt hét végén pedig oltár elé is álltak, egy titkos esküvőn összekötötték életüket a szerelmesek. Az esküvő helyszíne Krausz Gábor édesapjának a háza volt, ahol anno a séf is felnőtt.

„Mivel nemsokára érkezik a baba, Gabi ekkora pocakkal már nem szeretett volna nagy esküvőt és lagzit, olyat aztán meg pláne nem, ami a nyilvánosság előtt zajlik. Volt még, amit biztosan tudtunk: a sorrendet, az íratlan törvényt be kell tartani, a lányunk csakis házasságban születhet” – mondta a Best magazinnak a férj

A szerelmesek nagy esküvőt terveztek, de miután kiderült, hogy úton van a baba, így lemondtak a lakodalomról.

A szűk családi kör és nagy pocakja ellenére az énekesnő nem mondott le gyermekkori álmáról, a fehér ruháról: egy ” igazán ‘tóthgabis'”, hosszú, fehér szegecsekkel díszített ruhakölteményben állt az oltár elé., fátylára pedig egy személyes üzenet, a „Szeretlek Krausz” felirat került.

A friss úgy tervezik, hogy jövőre megismétlik eredeti terveik szerint a lakodalmat, amelyen már kislányuk is részt vesz majd.

Kiemelt kép: Best magazin