Távozik a zsűriszékből Tóth Gabi. Az énekesnő gyermeke érkezésének közeledtével anyai teendőit tartja szem előtt, így arra a döntésre jutott, hogy az utolsó két adáson már nem lesz jelen. Úgy tudjuk, Tóth Vera veszi át a helyét.

A Sztárban Sztár leszek! izgalmai folytatódnak, azonban hétvégén már nem láthatják viszont a nézők Tóth Gabit. Az énekesnő  az utóbbi hetekben erőn felül támogatta versenyzőit, azonban a következő időszakban már kizárólag gyermeke érkezésére szeretne koncentrálni.

„Nagyon sokat kaptam ettől a műsortól és azoktól az emberektől, akik a Sztárban Sztár leszek! csapatában dolgoznak. Hétről hétre rengeteg energiát merítettem abból, hogy ide tartozhatok és közelről láthatom a versenyzők fejlődését, ami által én is több lettem. Hálás vagyok, hogy a kislányom ilyen sokáig hagyta, hogy vasárnaponként beüljek a mesterszékbe, de a várandósságnak ebben a szakaszában, már nem tudom azt a maximumot adni, amit elvárok saját magamtól. Elérkezett az idő, hogy a gyermekemre koncentráljak, és az ő érdekeit tartsam szem előtt. Katja kezét nem engedem el, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, és mint felelősségteljes Édesanya, ő is érti, tudja, hogy miért kellett ezt a döntést meghoznom, mint ahogy azt is, hogy jó kezekben hagyom.” –mondta Gabi

Rövidesen kiderül, hogy ki veszi át Gabi helyét a zsűriszékben, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tamás mellett. A LikeNews.hu úgy tudja, hogy nővére, Vera ül be Gabi helyett zsűrizni.

Három évvel ezelőtt, kisfia születése előtt pár héttel Liptai Claudia is kiszállt a Sztárban sztár zsűrijéből, őt Ábel Anita váltotta.

Kiemelt kép: TV2