Holttestet találtak vasárnap Újfehértón egy tó vizében. Az áldozat a 2016-os X-Faktor egyik versenyzője, Petics Kristóf.

Meghalt az X-Faktor versenyzője, Petrics Kristóf. Az énekes holttestét Újfehértón, egy tó vízében találták meg –írja a Blikk.

Új tudjuk, a fiatal énekes szombat este indult el a közeli tóhoz, vasárnap már csak a holttestét találták meg. Valószínűleg megfulladt a vízben. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A fiatal énekestől közben egyre többen búcsúznak a közösségi oldalán. Vasárnap este MC Hawer, Petics Kristóf korábbi támogatója is megosztotta a szomorú hírt, amire egy Facebook-csoportban talált rá. Tegnap óta Petics Kristóf hivatalos Facebook-oldalát ellepték a részvétnyilvánítások.

 „Egy másik dimenziót választottál! Pihenj, énekelj, hogy emlékedet szívemben míg élek megőrízhessem!”– olvasható az énekes hivatalos oldalán.

Petics Kristóf, a megosztó fiatalember sorsa nem volt egyszerű. A 2016-os X-Faktor a műsor botrányhőse annak idején még az élő adások előtt esett ki a játékból, mert verekedésbe keveredett egy szórakozóhelyen. Az ő helyére ment Mata Ricsi, aki egészen a döntőig jutott. Kristófot jó ideig támogatta McHawer, de az énekes vele is összekülönbözött, majd hosszú időre eltűnt a színről.

Kiemelt kép: Petics Kristóf – Forrás: RTL klub