Tűz keletkezett egy Sárgarózsa utcai telephelyen, Budapest 10. kerületében. A fővárosi hivatásos tűzoltók körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud.

A tűzoltók megakadályozták a lángok tovább terjedését

Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral körülhatárolták a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud.

FOTÓK A HELYSZÍNRŐL

Eloltották a tüzet

A katasztrófavédelem információi szerint a fővárosi hivatásos tűzoltók eloltották a lángokat a Sárgarózsa utcában, ahol egy telephely könnyűszerkezetes épületében keletkezett tűz. A helyszínen talált dissous-palackokat mesterlövészek ártalmatlanítják.

Több gázpalackot hoztak ki a tűzoltók a romok alól

Úgy tudni az egységek több gázpalackot találtak a romok között és megkezdték azok hűtését. A felforrósodott palackok ártalmatlanításához mesterlövész segítségét kérték.

Kilőtték a palackokat

A BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítója azt mondta, hogy nemrég érkezett meg a helyszínre a telephely egyik tulajdonosa. A helyszínen kilőtték a veszélyes palackokat.

Pár napja Kispesten volt tűz

Mint ahogyan azt itt a BudapestKörnyéke portál is megírta tűz ütött ki egy 10 emeletes panelházban a 19. kerületében, Kispesten, a Kazinczy utcában. Teljes terjedelmében ég egy kilencedik emeleti lakás, és a tűz két másik lakásra is átterjedt. Az eset körülményeiről itt a LikeNews hírportálon is beszámoltunk.

A kilencedik emeleten keletkezett a tűz

A tűz vasárnap este keletkezett az épület kilencedik emeletén, a tűzoltók óriási erőkkel, több mint hat kocsival vonultak ki és még érkeznek autók.

Négy embert menekítettek meg

A fővárosi hivatásos tűzoltók négy embert kimentettek a közvetlen életveszélyből, és nagy erőkkel oltják a lángokat.

Álmukból riasztották a lakókat

Az egyik kispesti Facebook oldalon azt írják, hogy volt akit álmából ugrasztottak ki az ágyból, hogy tűz van, menekülni kell.

Ég a tető, ömlik a víz a lépcsőházban

Azt is írják, hogy az egész lépcsőházban ömlik lefelé a víz, szinte minden lakás beázott az oltástól, a tetőszigetelés pedig elégett.

Még nézni is rossz volt

A szomszédos ház ablakaiban sokan figyelik az eseményeket, egy ott élő arról számolt be, hogy rossz volt nézni, ahogy a panel teljes felső szintje lángolt

Kiemelt kép: Helyszíni fotó