Csuja Imre 29 éves fia holttesténél kötelet is találtak a rendőrök, a fiú édesapjával dolgozott a Mi kis falunk forgatásán, édes gyermeknek tartják. Döbbenetes, de 16 évvel ezelőtt a művész már elvesztette első gyermekét, akkor a fiú szólt a szüleinek, hogy nem akar tovább élni, de nem tudtak rajta segíteni.

Péntek reggel derült ki, hogy a színész gyermekénél kötelet is találtak a helyszínelő rendőrök. Ahogy azt tegnap megírtuk itt a LikeNews hírportálon, a fiatalember holttestére csütörtökön találtak rá.

A testet reggel kilenc óra körül vette észre egy, a kutyáját sétáltató hölgy a Naplás-tó melletti erdőben – írja a Blikk. A hölgy a közelben dolgozó munkásoktól kért segítséget, akik értesítették a rendőrséget. A test közelében állt egy szürke Suzuki, amivel valószínűleg az áldozat érkezett a helyszínre.

A hatóságok az iratai és a mobiltelefonja alapján azonosították Csuja Imre fiát, aki egy kötelet is vitt magával az erdőbe. A BRFK az üggyel kapcsolatban azt mondta, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Együtt dolgozott az apjával

Csuja Imre fia évek óta édesapja mellett dolgozott, a Mi kis falunk forgatásain például a stáb sofőrjeként vett részt, de 2016-ban a Tékasztorik forgatásain is alkalmazták.

Egyik akkori munkatársa így beszélt róla a Blikknek: „Különleges világ, kicsit búgócsiga, kicsit zen, kicsit kobold, segített nekünk mindenben, amit csak kértünk, hozott, vitt, kaját szerzett, kábelt húzott, lámpát pakolt. Édes gyermek”.

Csuja Imre első gyermekét 16 évvel ezelőtt tragikus körülmények között vesztette el. Bár Gergő szólt szüleinek, hogy nem szeretne élni, már a szakember sem tudott segíteni a démonjaival küzdő fiún. A színészt akkor kollégái támogatták, hogy fel tudja dolgozni a rettenetes tragédiát.

VAN SEGÍTSÉG! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Kiemelt kép: Csuja Imre