Nem a vasárnap esti videójában sértette meg először Schobert Norbi a kismamákat. Egy korábbi felvételen arról beszél, hogy amikor felesége lányukat szülte, milyen csinos volt a szülészeten, miközben a többi kismama loncsos, zsíros hajú és ragyás volt.

Norbi anyák milliót sértette meg azzal, amikor a napokban arról beszélt, hogy szülés után elhízott nők miatt mennek tönkre a házasságok. Erről részeletesen a LikeNews.hu ebben a cikkében írt.

Most a TV2-n előkerült egy hónapokkal ezelőtti felvétel, amelyet Norbi autózás közben készített feleségével Facebook oldalukon. A fitnessguru vérlázítóan beszélt arról, hogy lányuk születése után, amikor elment Rékához a kórházba, zsíroshajú, loncsos, depressziós anyákat látott a kórteremben.

„A többi kismamák ilyen zsákpizsamában ültek ott, ilyen nagyon-nagyon zsíros, loncsos felnyírt hajjal, ragyásan, felpüffedve, sápadtan és roppant fájdalmasan, depressziósan, pedig egyszerre szültek Rékával” – mondta fellengzősen Norbi, miközben a mellette ülő Réka nagyokat nevetett az autóban.

„Ehhez képest Réka egy 12 centi magas sarkú cipőben, gyönyörű szőrtelen, barna, gazella izmos lábbal egy rakottszoknyában” járt a kórházban néhány nappal szülés után.” – így emlékezett vissza a sok évvel ezelőtti eseményre.  

Norbi szerint mindenki irigykedve nézte feleségét és közben az járt a fejükben, hogy „mit keres itt ez a modell vékonyságú r…nc” Réka erre csak annyit mondott, hogy ő erre nem emlékszik, mert éppen nagyon szerelmes volt Norbiba és a kislányába.

A TV2 teljes anyagot itt tudod elérni.

A LikeNews.hu Schobert Norbival foglalkozó cikkeit pedig ide kattintva tudod elolvasni.

Kiemelt kép: Schobert Norbi – Forrás: RTL klub