Nem tartja meg Dzsudzsák Balázst az egyesült arab emírségekbeli al-Ain csapat. Nemrég még örült a focista, hogy ide szerződött, most lapátra tették. A milliókat kereső magyar focista értéke közben folyamatosan csökken.

Néhány napja még arról érkeztek a hírek, hogy a klub angolai vezetőedzője, Pedro Emmanuel elégedett a 33 éves magyar válogatott focistával, és a szerződésében szereplő kétéves hosszabbításról szóló opciós jogával is él az egyesület, ám pillanatok alatt nagyot fordult a világ.

Pénteken még azt közölték, minden rendben Dzsudzsákkal, most az al-Ain mégis lapátra teszi. A történet kísértetiesen hasonlít a pár hónappal ezelőttire. Akkor az al-Ittihad Kalba jelezte, hogy elégedett a légióssal, februárban egyik napról a másikra mégis szerződést bontott vele. A középpályás a helyi rivális al-Ainhoz igazolt – írja a Blikk.

A Dzsudzsákot képviselő játékosmenedzser, Vörösbaranyi József nem kívánt nyilatkozni az ügy részleteiről. Úgy tudni, Dzsudzsák szerződése május 31-én lejár, a jövője bizonytalan.

Csökken Dzsudzsák értéke

A labdarúgók átigazolásával és piaci értékük alakulásával foglalkozó transfermarkt.de szakportál szerint Dzsudzsák Balázs értéke 1,6 millió euró (571 millió Ft). Ezzel az összeggel pedig már a magyar NB I-ben sem lenne a lista élén, hiszen a Székesfehérváron futballozó Nikolics Nemanja 2,4 millió euróval (857 millió Ft) pedig jócskán meghaladja.

Kiemelt kép: Dzsudzsák Balázs