Ahogy azt a LikeNews is megírta két holttestet találtak egy rákoscsabai házban. Kiderült egy férfi lelőtte a 91 éves édesanyját, majd magával is végzett. Most a szomszéd elmondta milyen családi tragédiák sora vezethetett el a szörnyű éjszakához.

Lelőtte az édesanyját

Egy férfi megölte az édesanyját, majd kiment a kertbe és önmaga felé fordította a vadászpuskáját. A két holttestre a szomszédban lakó unoka tálált rá és ő szólt a rendőröknek.

Korábban sikeres állatorvos volt

A gyilkos, majd öngyilkos P. Attila korábban menő állatorvos volt a belvárosban, de a válása után kiköltözött a 17. kerületben élő szüleihez.

Nagyon megviselte az édesapja halála

Blikknek nyilatkozó szomszéd többször beszélt a férfivel, de semmilyen furcsa dolgot nem vett észre rajta. Mindössze annyit, hogy 93 éves édesapja tavaszi halála nagyon megviselte, azóta zárkózott lett.

A történtek hatása alatt van a szomszéd

„Még most is az este történtek hatása alatt vagyok. Az ideköltözésük óta ismerem a családot, ugyanis én itt születtem – mesélte a Blikknek a 66 éves szomszéd.

30 éve éltek Rákoscsabán

Elmondta, hogy a család jó 30 éve a belvárosból költözött ide, a dupla telken a meglevő kis nyaraló mellé új, szép emeletes házat húztak fel. A faházban, ahol most a lövések eldördültek ottmaradtak az öregek.

Egy darabig minden rendben volt

A család egy ideig szépen élt, jól ment minden, ám a férfit később elhagyta a felesége, ő pedig visszaköltözött a faházba nyugdíjas szüleihez.

Elveszíthette az önkontrollt

Az újabb megpróbáltatás márciusban érte, ekkor hunyt el hosszú betegség után 93 évesen idős édesapja. Édesanyja is már 91 éves volt, régebben még ki-kijött a kertbe, de mostanában már nem sokat láttam – sorolja a szomszéd, aki szerint Attila az őt ért sorozatos tragédiák miatt veszíthette el önkontrollját és oltotta ki édesanyja és a saját életét, írja a BudapetsKörnyéke.

Semmilyen jel nem utalt arra, hogy gond lenne

A szomszéd azt is elmondta a lapnak, hogy teljesen átlagos, békében élő család volt, semmiféle perpatvar, hangoskodás nem hallatszott ki a házból, egyetlen jel sem utalt arra, hogy valami nagyobb gond lenne.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Kiemelt kép: illusztráció