Újra napi sorozatban forgat Kiss Ramóna. A színésznő az RTL Klubon futó Drága örökösökben tér vissza abba a világába, amely már nagyon hiányzott neki. A színésznő két és fél éve távozott a Barátok köztből.  

Kiss Ramóna 16 évig szerepelt a Barátok Köztben, ahonnan két és fél éve távozott, miután az X-Faktor műsorvezetője lett. A színésznő nagyon boldog, hogy szerepet kapott az ország legnépszerűbb sorozatába. Főleg, hogy ő is nap mint nap követi a Drága örökösök-et.

Titoktartási szerződése miatt nem beszélhet arról, hogy pontosan milyen szerepet is szántak neki a készítők, annyit azonban elmondott, hogy a következő évadban lesz látható és mindent felforgatja majd a lovarda körüli életet.

Ramóna kisfia idén januárban született. A színésznő számára pedig gyermeke a legfontosabb. Éppen ezért maximum heti 2-3 napot dolgozik. Férje, Lékai Máté  sportoló, és családja mindenben támogatja, segíti őt, így el tudja vállalni azokat a felkéréseket, amelyekre szívesen mond igent.

„Az X-Faktor mellett a Reggeliben is láthatnak a nézők, valamint a színházba is visszatértem, a Páratlan páros című darabban alakítom Maryt a Bánfalvy Stúdióban, emellett forgatok a sorozatban, amit nagyon élvezek – mondta a Blikknek  Ramóna.

Kiemelt kép: RTL klub