Nehéz időszak vár Terry Black gyerekeire. Dani és Fanny úgy veszítették el nevelőapjukat, hogy egy fillérjük nem maradt, csak a hatalmas adósság. Három hét múlva a felhalmozott lakbértartozás miatt ki kell költözniük otthonukból és annyi pénzük sincs, hogy eltemessék apjukat.

Több ezer eurós tartozást halmozott fel Terry Black halála előtt. Hónapok óta nem fizetett lakbért, most, halála után pár héttel a neveltgyerekeinek el kell hagyniuk az otthonukat.

„Pénteken kaptuk meg azt a levelet, amelyben tájékoztat a kórház, hogy haladéktalanul temessük el aput, vagy intézik a köztemetést, ami azt jelenti, hogy egy tömegsírba kerülhet” – mondta a Blikknek Dani. 

Ráadásul olyan hosszú ideje őrzik a halottasházban az előadóművész földi maradványait, hogy már a túltárolási díj is ketyeg, amely napi 150 euró, azaz 48 ezer forint.

A gyerekek és gyámjuk egyelőre nem tudják, miből teremtik elő a szükséges pénzt.

„Fanny még nem fogja fel, mekkora bajban vagyunk, hogy az apja 10 ezer eurós lakbértartozása miatt a hó végén el kell hagynunk a lakást. De talán jobb is így, Dani viszont pontosan tudja, hogy utcára kerülnek, az apjuk pedig egy közös sírba” –Árvai Mónika, akire Terry Black a gyermekeit bízta. 

Dani és Fanny semmit nem sejtettek abból, hogy apjuk milyen nehéz anyagi körülmények között élt. Most is meleg ruhára lenne szükségük, de sajnos nem tudják, hogy miből…

Kiemelt kép: Facebook