A LikeNews.hu hírportál is beszámolt róla, hogy hamarosan jön A Nagy Ő a TV2- re. A The Bachelor igényességének és magas színvonalának köszönhetően a Warner Bros. International egyik legsikeresebb párkereső televíziós formátuma világszerte. Magyarországon 2021-ben az olimpikon kajakozó, Tóth Dávid keresi az Igazit.

A szerelemé a főszerep

Hamarosan újra a szerelemé a főszerep a TV2 műsorán! A The Bachelor, azaz A Nagy Ő 2002-ben indult világhódító útjára: az Egyesült Államokban 25 évad óta követhetik figyelemmel a nézők, hogyan köttetnek szerelmek, barátságok, hogyan robbannak ki viszályok a szereplők között, és kit választ végül társául a főszereplő.  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vonzó agglegény

Japántól Brazíliáig, Kanadától Ausztráliáig ültette nézők millióit a tévék elé a párkereső műsor, ami hamarosan a TV2 képernyőjére érkezik! A társát kereső, vonzó agglegény pedig Tóth Dávid olimpikon kajakozó lesz, akit az Exatlon Hungary és a Dancing With The Stars című műsorokból már jól ismerhetnek a csatorna nézői. 

Az igazit keresi

A sportoló az igaz szerelmet keresi, egy olyan partnert szeretne, akivel a jövőben családot is alapíthat. Úgy érzi eljött az ideje, hogy valaki mellett megállapodjon. KAPCSOLÓDÓ! Hoppá: Tóth Dávid a TV2-n keresi a Nagy Ő-t

Három éve szingli

Dávid már három éve szingli, ám most ezen változtatni szeretne.”Most már több mint három éve vagyok szingli, voltak eközben is próbálkozásaim kisebb-nagyobb sikerrel, de – sajnos – nem lett hosszútávú egyik kapcsolat sem” – nyilatkozta a kajakozó a Ripostnak.

Nincs ideálja

A lapnak azt is elárulta a kajakozó, hogy habár ideálja nincsen, azért néhány olyan tulajdonság van, ami fontos, hogy meglegyen a szíve választottjában. „Nincs igazán zsánerem, úgy tartom, a külső megfog, a belső megtart. Azt nem szeretem, ha egy lány dohányzik. Fontos, hogy legyen humora, tudjunk együtt nevetni és a sportosság sem árt. Szeretem, ha tudunk nagyokat kirándulni és közben beszélgetni, ha nem együtt unatkozunk, inkább együtt élünk a szó minden értelmében. Szeretem, ha egy hölgy céltudatos és talpraesett. Fontos, hogy rendszerető legyen, de ha nem tud főzni, nem gond, én szeretek a konyhában tevékenykedni. Az értékrendje viszont jó, ha az enyémhez hasonló, családcentrikus lányt keresek, aki igazi társam tudna lenni” -mondta Dávid.

Nem zavarja a gyerek sem

Dávid hozzátette, hogy számára az sem akadály, ha a barátnő-jelölt már édesanya, ugyanis ő is jól kijön a gyerekekkel, imádja az unokaöccsét, Mátét is.

Ilyennek tartja magát

A sportember elárulta, hogy saját magát figyelmesnek, melegszívűnek és őszinte személynek írná le. Egy kapcsolatban pedig fontos számára  a partnerség, az egyenrangúság, az őszinteség és nem utolsó sorban a bizalom.

20 nővel ismerkedik meg

Dávid húsz nővel ismerkedik meg, de időről időre döntenie kell, kik állnak a legközelebb hozzá. A hölgyek addig maradhatnak versenyben, amíg újra és újra rózsát kapnak A Nagy Ő-től.

Végső döntés

A végső rózsaceremónián pedig Dávid kiválasztja azt az egyetlen nőt, aki az igazi társa lehet az életben. A nagy kérdés csak az, hogy ezt a kiválasztott is így gondolja-e?  A Likenews legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elhunyt családja imádott kutyája

Dávid február elején szomorú hírről számolt be, ugyanis elhunyt családja imádott kutyája, Bob. A rottweiler 13 éves volt. A család másik kutyája Néró nem értette, hogy mi történik és a barátját kereste. OLVASD EL! Szomorú hírről számolt be Tóth Dávid: gyászol az Exatlon Hungary egykori sztárja

Kiemelt kép: Tóth Dávid- Forrás: TV2