Az öregedést elkerülni nem tudjuk, de a vele járó jeleken, melyek bőrünket érintik, változtathatunk. A legtöbben az arcbőr ráncainak eltüntetésére fókuszálnak, pedig a fiatalos megjelenéshez a nyak és a dekoltázs bőrének frissítésére is szükség van.

Egyes testrészeink árulkodó módon mutatják meg korunkat, ezért is fontos, hogy valamennyi összhangban legyen egymással. Mit tehetünk azért, hogy fiatalos megjelenésünket teljes legyen?

Egységes megjelenés

Az orvos-esztétikai kezelések eredményeként esztétikus külsőt várunk. A tökéletes összkép érdekében a nyak és a dekoltázs területére is fókuszáljunk! A leghatékonyabb eljárások egyike az Aesthetica Orvosi Központban végzett nyak és dekoltázs bőrének a kezelése, mely többféle beavatkozás kombinációjaként született meg. 

Igazán furcsa összhangot mutat, ha az arc bőrének feszességéhez ráncos dekoltázs párosul. Általában sállal, magas nyakú pulcsival próbálják meg a nők leplezni a megereszkedett bőrt, ezt azonban kiválthatjuk a modern orvos-kozmetikai kezelésekkel.

Esztétikus végeredmény

Javasoljuk, hogy a fiatalos külső eléréséhez ne csupán egy-egy területen történjenek meg a szépészeti beavatkozások. Érdemes az arc és a körülötte lévő területek együttes korrekciója, mert így nem lesz túl nagy kontraszt, ezáltal sokkal esztétikusabb lesz a végeredmény.

A nyak és a dekoltázs megereszkedett, petyhüdt bőrének feszesítésére a biostimuláció és a rádiófrekvenciás kezelés kombinációja hatékony megoldás. Miután a szervezetünk által termelt kollagén és elasztán mennyisége az évek előrehaladtával csökken, így bőrünk feszessége és rugalmassága is egyre apad. Ennek hatására kialakulnak a ráncok, redők, melyek halványítására vagy eltüntetésére alkalmasak az orvos-kozmetikai kezelések.

A LegendPro kezelés menetéről

Általában az orvos-esztétikai beavatkozásokat megelőzően az orvosok részletesen egyeztetnek a páciensekkel. Ilyenkor felmérik az igényeket, megvizsgálják a bőr állapotát, típusát, majd meghatározzák az eljárásokat, melyekkel a legbiztosabb eredmények érhetőek el. 

A kezelések megkezdése előtt megtörténik a bőr előkészítése, melyhez a LegendPro biostimulációs eljárást alkalmazzák. A dinamikus izomaktivitási energia és tripoláris rádiófrekvencia erejének együttes hatása tökéletes eredményt biztosít.

Az előkészítés után megkezdődnek a lézeres vagy mikrotűs kezelések, melyek szinte fájdalommentes beavatkozások. A plasztikai műtétekkel ellentétben ezeknél az eljárásoknál nincs felépülési idő, sem altatás, így szinte rögtön folytathatjuk is megszokott mindennapjainkat, csak már csodás külsővel. 

Az érzékeny bőrfelületeket speciális krémmel még egy darabig érdemes kezelni, valamint a szolárium és szauna használata is kerülendő, de egyéb kellemetlenségre biztosan nem számíthatunk a beavatkozás után. A végeredmény pedig magáért beszél, hiszen néhány évet biztosan letagadhatsz majd a korodból.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.