Napjainkban a biztonság elsődleges, főként a közintézmények, vállalatok épületeibe történő be- és kijutást illetően. Az automatizált beléptető rendszerek segítségével könnyen szabályozható, hogy az adott épülethez vagy területhez kinek, milyen belépési engedélye legyen.

A hatékonyság és a fokozott biztonság érdekében a beléptető rendszerek egyre fejlődnek és az automatizált bejáratokkal kiegészítve tökéletes egységet alkotnak. A FAAC Hungary Kft. minőségi automatizált bejáratokat és beléptető rendszereket kínál, melyek megbízhatóan szolgálják ki az igényeket. Az egyedi kialakításokat gond nélkül teljesítő csapat segítségével ismerhetjük meg a beléptető rendszerek innovatív és elegáns megoldásait.

Beléptető rendszerek hatékonysága

Az elektronikus biztonsági rendszerek segítségével könnyen szabályozhatóak a közintézményekbe, irodaházakba, fokozott biztonsági követelményeket igénylő épületekbe való ki- és bejutás. A hagyományos kulcsos zárak könnyen másolhatóak vagy ellophatóak, ami biztonsági rést hagy a bejutást illetően. Ezzel szemben a beléptető rendszerek fejlett technológiát használnak, mint például a mágneskártyák, PIN-kódok vagy biometrikus adatok, melyek alapján ellenőrizhetővé válik az átjárás.

A rendszer használata nagyban megnehezíti az illetéktelen személyek bejutását, mivel ők nem rendelkeznek a megfelelő hitelesítő adatokkal. Az ellenőrzés részeként naplózásra kerül valamennyi be- és kilépési idő, így nyomon követhető, ki és mikor lépett be az épületbe. Ez hasznos funkció az incidensek kivizsgálása és a biztonsági események megelőzése esetén.

Modern és stílusos kialakítás

Egyre nagyobb az igény arra, hogy bizonyos épületek beléptetési rendszere az eddigieknél is biztonságosabb és nyomon követhető ki- és bejutást biztosítson. Emellett az esztétikus kialakításra is számos területen van szükség. Egyes modellek, mint például a Magnetic beléptető rendszer kapui extra karcsú kialakítása teszi elegánssá a bejáratot. 

Miután sokan idegenkednek az ellenőrzés ilyen fokon történő alkalmazásától, ezért a barátságosabb kialakítás igazán fontos lehet a beléptető rendszer tekintetében. Az ívelt forma, egyedi megvilágítás könnyen illeszthető az olyan kifinomult architektúrákhoz is, melyek esetében a robusztusabb modellek dizájnja riasztó lehet.

Felhasználási lehetőségek

A modern berendezések összetett feladatok elvégzésére is alkalmasak, így egyszerre tudják szabályozni a belépést, miközben ellenőrzik a belépőjegyeket, beszállókártyákat vagy egyéb azonosításra alkalmas dokumentumokat. A jól terhelhető, strapabíró szerkezetek akár 10 millió nyitás és zárás elvégzésére is alkalmasak a megfelelő karbantartás mellett.

A különböző egységes rendszerbe állításával számos eltérő funkció összekapcsolható, így bármely egyedi igény kiszolgálására alkalmasak az eszközök. Legyen szó autópálya beléptetésről, reptéri beléptetésről, esetleg sportlétesítményekbe történő bejutásról.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a faac.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.