Az újévi jókívánságai között árulta el az Instán a 47 éves Cameron Diaz, hogy megszületett első gyermekük. Egyesek szerint nagyon nem stimmel a sztori, mert novemberben nem is látszott terhesnek a színésznő.

Nagy meglepetést okozott a rajongóinak Cameron Diaz ezzel a bejelentéssel. Férjével, Benji Maddennel 2015-ben házasodott össze, ez az első gyermekük.

A babáról annyit lehet tudni, hogy egy cuki kislány és a Raddix Madden nevet kapta, ennél többet Cameronék nem akarnak elárulni róla.

A színésznő ezt írta az oldalán: „Igazán boldognak, áldottnak és hálásnak érezzük magunkat, hogy az új évet azzal a bejelentéssel indíthatjuk, hogy megszületett a kislányunk, Raddix Madden. Azonnal a szívünkbe zártuk, teljessé tette a családunkat. 

Miközben örömmel osztjuk meg a hírt, erős indíttatást érzünk rá, hogy megvédjük a csöppség privát szféráját. Ezért nem mutatunk képet és nem osztunk meg egyéb részleteket azon kívül, hogy tényleg nagyon cuki” – olvasható Cameron Diaz bejegyzésében.

A színésznő néhány évvel ezelőtt visszavonult a nyilvánosság elől. A brit bulvárlapok szerint valami nem stimmel ezzel a szüléssel, mert a kisbaba érkezése váratlanul ért mindenkit.

A brit DalyMail lehozott egy november végén készült fotót, amelyen nem úgy tűnik, hogy Cameron Diaz terhes lenne. Olyan szűk farmerben és trikóban van, hogy jól látszik, nincs pocakja.

Ebből arra következtetnek sokan, hogy vagy örökbe fogadtak egy kisbabát, vagy béranya szülhette a csecsemőt. Egy biztos, a természetes terhesség kérdésével valami nem stimmel.

Kiemelt kép: Cameron Diaz