Válik Feke Pál és Gyenesei Leila. A színész közösségi oldalán jelentette be a hírt. Házasságuk három évig tartott.

„Kedves Barátaink, Ismerőseink és a Sajtó Tisztelt Képviselői! Megelőzve minden találgatást és valótlan hírt, tájékoztatunk benneteket, valamint a közvéleményt, hogy meghoztuk életünk legnehezebb döntését. A jövőben külön utakon, de egymás iránt érzett tiszteletben és szeretetben folytatjuk életünket. A közösen töltött éveink legnagyobb ajándéka, féltett kincsünk a kislányunk. Érte a jövőben is mindent megteszünk.

Kérjük a sajtó képviselőit, hogy legyenek tekintettel gyermekünkre, valamint a fentieket tudomásul véve, tartsák tiszteletben magánéletünket. Mégértésükre számítva, e témában a továbbiakban egyikünk sem kíván nyilatkozni. Tisztelettel: Gyenesei Leila és Feke Pál” – ezt írta Facebook oldalán a színész.

Feke Pál 2016-ban titokban  vette feleségül Gyenesei Leilát. A világbajnok öttusázó a Gyurcsány – kormány egykori önkormányzati miniszterének, Gyenesei Istvánnak a lánya.

Egy év múlva megszületett kislányuk. Mimi születése után Feke Pál azt nyilatkozta, hogy élete legszebb élménye volt, hogy ott lehetett első gyermeke születésénél. Azt mondta, nagyon büszke gyönyörű feleségére.

Kiemelt kép: Feke Pál és Gyenesei Leila – Forrás: Facebook